02 / 05 / 2024

Korkmaz Gayrimenkul Kimin

Korkmaz Gayrimenkul Kimin

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Engin Korkmaz imzasıyla kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Güzel ve Yusuf Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına katlanarak artıyor! Fiyatlar yerinde durmuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde hizmet veren önde gelen emlak komisyoncularından Özgür Korkmaz, Çeşme'de artan talebin  konut fiyatlarını da artırdığını söyledi. İşte detaylar...

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Lachyn Korkmaz ve Sedat Baysu ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Bize Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bize Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Korkmaz  tarafından kuruldu.

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Korkmaz tarafından kuruldu.

Korkmaz Gayrimenkul Kimin Haberi

Korkmaz Gayrimenkul Kimin

Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Engin Korkmaz imzasıyla kuruldu.


Korkmaz Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-NALBURİYE a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye işleri yapmak. 2-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,...