16 / 05 / 2024

Korkut Ata Kültür Merkezi açılış

Korkut Ata Kültür Merkezi açılış

Ankara'nın en büyük kültür merkezlerinden biri olan Etimesgut Korkut Ata Kültür Merkezi açıldı...

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Cem Yılmaz’dan kültür merkezi açıklaması!

Ziylan Grup’un Ataşehir’de inşa ettiği Water Garden isimli, Mayıs’ta tamamlanacak projede Cem Yılmaz Kültür Merkezi’nin açılacağı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, kendi adına kültür merkezi yapılacağı haberlerini yalanladı.

Ayvalık'a yeni kültür merkezi inşa ediliyor!

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor. Küçükköy kavşağında yapım çalışmalarına başlanan kültür merkezinin Nisan ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Ayvalık'a yeni kültür merkezi geliyor!

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor. Rahmi Gençer, Küçükköy yol ayrımında bir kültür merkezi yaptırdıklarını ve çalışmalarının başladığını bildirdi.

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi hizmete giriyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Mustafa Saffet Kültür Merkezi çok yakında Örnek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayacak. İşte Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi içerisinde bulunacak bölümler...

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Dreampark Kültür Merkezi Brandium Ataşehir'de açılıyor!

Brandium Ataşehir, Türkiye'nin ilk Çocuk Kültür Merkezi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde bulunan Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, kapılarını 2 Kasım 2013 tarihinde açıyor...

Etimesgut Korkut Ata Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Ankara'nın en büyük kültür merkezlerinden biri olan Etimesgut Korkut Ata Kültür Merkezi açıldı...

Metropol İstanbul'dan Türk Kahvesi Kültürü Derneği'ne destek!

Ataşehir Finans Merkezi’nde yükselen Metropol İstanbul, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlediği "Bozkırdan Saraya Türk Mutfağının Hikayesi" organizasyonunun ana sponsoru oldu...

Korkut Ata Kültür Merkezi açılış Haberi

Korkut Ata Kültür Merkezi açılış
Ankara'da Etimesgut Belediyesi tarafından hayata geçirilen Korkut Ata Kültür Merkezi, Ankara'nın en büyük kongre ve kültür merkezi olma özelliği taşıyor. 600 kişi kapasiteye sahip kültür merkezinin açılışını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli...