28 / 04 / 2024

Korona virüs gayrimenkul sektörü etkileri

Korona virüs gayrimenkul sektörü etkileri

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar önce başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Bu süreç içerisinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Apartmanlar ve rezidanslar yerini bahçeli evlere bıraktı!

Koronavirüs salıgının yayılımın azaldığı bölgelere talebin yükseldiğini anlatan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Başaran Kırmızıtaş, Zekeriyaköy, Uskumruköy, Göktürk, Kilyos gibi bölgelerin değerinin arttığını söyledi.

Pandemi süreci inşaat sektöründe nasıl ilerleyecek?

Koronavirüs sürecinin ardından müstakil, villa, bahçeli ve balkonlu ev tercihleri arttı. Salgın sonrası süreçte inşaat sektöründe, şantiyelerde dijital dönüşümün gündeme alınarak e-şantiyeler oluşturulacağı, sosyal mesafe dolayısıyla daha geniş metrekareli ofislere talebin artacağı öngörülüyor.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

Gayrimenkul sektöründe COVID-19 etkileri!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri ''Ortak akıl ve bilim çalışırsa şeffaflık oluşur, güven kazanılır ve projeler nihayete varır'' diyerek, sektörün bilim kuruluna ihtiyacının olduğunu söyledi.

Bu ilçelerde evi olanlar yaşadı! Koronavirüs dopingi!

Koronavirüs salgının ülkemizde etkilerinin görüldüğü 11 Mart tarihinden bu yana İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 artış gösterdi....

Korona sonrası balkonlu ve güneş alan konutlar revaçta olacak!

Covid-19 inşaat sektörünün yol haritasını değiştirdi. Yeni yaşam şekilleri ve kentsel dönüşümle değişen konutların mimari özellikleri sektörde değişikliklere neden oldu.

COVID-19 sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, COVİD-19’un ülke ekonomilerini etkilerini ve koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanacak gelişmelerle ilgili dikkat çekici tespitlerde bulundu.

Koronavirüs salgını emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Deloitte Danışmanlık ekibinin hazırladığı “Küresel Covid-19 Salgını’nın Türkiye’de Farklı Kategorilere Etkileri Raporu”na göre emlak satışları salgından en çok etkilenen sektörler arasında.

COVID-19'un Türkiye gayrimenkul pazarına etkileri neler?

COVID-19 salgını devam ederken gayrimenkul pazarını da etkiledi. Ancak “kirasız dönem’’ uygulamasının ön plana çıkarıldığı yeni düzenlemeler ile sektörde daralmaya izin verilmiyor...

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Android kullanıcılarına inanılmaz uyarı! Hemen bakın eğer bu uygulamalar telefonunuzda varsa yandınız!

38 popüler Android oyununda bulunan bir virüs, milyonlarca cihaza bulaştı ve sürekli reklam oynatıyor. Bu virüs, telefonların performansını da olumsuz etkiliyor.

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede bulunur, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Ekstra hijyen fonksiyonu ile bulaşıkları virüs ve bakterilerden arındıran Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasiteye sahip. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesinde bardak koruma var mı, eko program kaç dakika? İşte detaylar...

 Bu haber büyük küçük herkesi üzecek! Kuş gribi yeniden görüldü artık yumurtaları tane ile alacağız! Bu zam cep yakacak 

Son 10 yıldır türlü salgınlarla uğraşan dünya son olarak koronanın etkisinden daha yeni yeni kurtulmaya başlarken bu sefer de eskilerden tanıdığımızı bir virüsün tekrar ortaya çıktı görüldü. 

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

O borçlar silinecek! Ödeyen ödediğiyle mi kalacak?

Türkiye Büyük Millet Meclis’ne sunulan torba teklif ile iktidar korona virüs salgını döneminde kesilen maske ve sokağa çıkma yasağı cezalarının tahsilinden vazgeçiyor. Bu kapsamda 1 milyonu aşkın kişiye kesilen toplamda 3 milyar liraya yakın borç silinecek.

Nissan’dan virüs düşmanı araba!

Müşterilerinin sürüş deneyimini iyileştirmek için çalışan Japon otomotiv devi Nissan, yeni bir ürün ile adından söz ettirdi. Nissan, ürettiği otomobillerin boya ve iç, dış parçalarında yer alabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Toyota Corolla 9 ayda ne kadar zamlandı? İşte fiyat farkı! Corolla 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Araç fiyatları, son birkaç yılda peş peşe gelen zamlarla birlikte büyük bir değişime uğradı. Korona virüs salgınıyla birlikte devam eden çip tedariği krizine, hammadde ve taşıma maliyetlerindeki artış da katılınca tüm dünyada birçok ürün gibi otomobil fiyatları da fahiş fiyatlara yükseldi.

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de Erdiç Yazar ve Okan Yazar ortaklığında kuruldu.

Korona virüs gayrimenkul sektörü etkileri Haberi

Korona virüs gayrimenkul sektörü etkileri

Sosyal medya, online gayrimenkul platformları gibi dijital pazarlama kanallarını en aktif kullanan gayrimenkul danışmanlık şirketi arasında bulunan Kuzeybatı Gayrimenkul, corona sürecinde pazarlama faaliyetlerini hızlandırdı. Pandemi süreci, beklenildiği üzere pazarlama yöntemleri performanslarında da değişiklikler yaşandı.

Bu süreçte satılık gayrimenkullerin afişlerinden gelen çağrı trafiğinde yüzde 50, ilan sitelerinden gelen çağrı trafiğinde yüzde 40 düşerken Kuzeybatı’nın sosyal medya hesaplarından gelen trafiğinde yüzde 200 oranında arttı. Bu süreçte müşteriler, daha çok sosyal medya reklamları üzerinden form doldurarak, Kuzeybatı Gayrimenkul’e ulaştı.

Doğru kitle seçimi ile yüksek verimlilik sağladı

Evde kalınan süreç içerisinde, sosyal medya reklamlarında doğru zamanlama ve doğru hedef kitle seçimi ile yüksek verimlilik sunan Kuzeybatı Gayrimenkul, hedeflediği sektörlerde değişikliği yapıp, yükselişte olan sektörlerin sahip ve firma yetkililerine, sosyal medyadan satılık ve kiralık ilanlarını gösterdi. Aynı...