28 / 08 / 2024

koronavirüs konut tasarımını etkiledi mi

koronavirüs konut tasarımını etkiledi mi

Kovid-19 salgını tüm dünyayı, ekonomiyi, siyaseti ve yaşamın içindeki her alanı etkiliyor. Konut yapım teknikleri ve kullanılan malzemeler de koronavirüs sebebiyle değişime uğruyor. Salgın, evlerde balkonları, temassız ürünleri ve bahçeleri ön plana çıkardı... 

Skoda Kamiq Haziran fiyatları ne kadar? Yenilikçi tasarım! İşte Skoda Kamiq 28 Haziran 2024 fiyat listesi... 

Yenilikçi tasarımının her ayrıntısıyla güç ve performansına dikkat çeken Skoda Kamiq'in Haziran fiyatları açıklandı. İşte Yeni Skoda Kamiq 28 Haziran 2024 fiyat listesi...

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Süroğlu ve Serdar Akdana ortaklığında kuruldu.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Isınma yardımı nasıl alınır? Isınma desteği nereden alınır?

Isınma yardımına dair sorular havaların soğumaya başlaması ile artmaya başladı. Özellikle ısınma yardımının nereden ve nasıl alındığına dair sorular sıklıkla soruluyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Samsung Galaxy A14 5G’nin tasarımı sızdırıldı! İşte ifşa olan tüm detaylar..

Samsung Galaxy A14 5G'nin tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli render görselleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Süleyman Akçiçek tarafından kuruldu.

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

Konut satışları 9 ayın zirvesini gördü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, konut sektörünü de etkiledi. Satışlar adeta son 9 ayın zirvesini gördü. Peki bu satışlar konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl değiştirdi?

Move İç Mimarlık AŞ Kurucusu Barış Küpçü, koronavirüsün ev sahiplerinin yaşam tercihlerinde değişiklik yarattığını dile getirdi. 

koronavirüs konut tasarımını etkiledi mi Haberi

koronavirüs konut tasarımını etkiledi mi

Koronavirüs, konutlarda tercih edilen öncelikleride etkiledi. El değmeden çalışan priz ile musluklara talep arttı. Konut alıcıları projede kullanılan malzemeleri araştırıp sorar hale geldi. Fotoselli malzemeler müteahhitlerin de gündemine geldi. 

Yeni Şafak'tan Mine Açar'ın haberine göre; inşaatı süren projelerde yakın gelecekte apartman ve daire içi temassız ürünler ön planda olacak.

Bütün dünyayı etkileyen koronavirüs salgını, siyaseti, ekonomiyi ve çalışma hayatını etkilediği gibi konut yapım tekniklerini de etkileyerek değişimlere sebep oluyor. Konut alıcılarının koronavirüs sebebiyle tedirgin olmasını göz önünde bulunduran müteahhitler yeni projelerinde insanların salgına dönük hassasiyetlerini de dikkate alıyor olacak. Bunun ilk sinyalleri de verilmeye başlandı. Özellikle elle temasın yoğun olduğu yerlerde koronavirüs ve mikropların yerleşme ihtimalinin yüksek olabileceğine bağlı olarak müteahhitler, apartman ve daire içlerinde yeni dönemde daha çok...