05 / 05 / 2024

koronavirüs prefabrik evler

koronavirüs prefabrik evler

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi Karahan, hafif çelik prefabrik ve modüler yapıların, geleneksel çelik yapıların birçok avantajını bulundurduğunu söyleyerek, prefabrik yapılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsle prefabrik evlere talep arttı!

Koronavirüs salgınıyla izole olmak, izole olurken de sosyal alanlardan vazgeçmek istemeyen vatandaşların konut tercihleri prefabrik evlerden yana oldu. Bir arazisi olanlar depreme dayanıklı prefabrik yapıları tercih etmeye başladı...

Prefabrik evler kışın soğuk olur mu?

Gelişen teknoloji ve inşaat sektöründeki ilerlemelerle prefabrik evler, artık kış aylarında da sıcak ve konforlu bir yaşam sunuyor. İşte ayrıntılar...

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler bunlara dikkat edin! 2023 prefabrik evler ne kadar? Prefabrik ev kışın kullanılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda özellikleri ve fiyat aralığı bakımından bu yapılar ile ilgilenen kişilerin gündeminde yer almaktadır. İşte hem prefabrik evler hakkında merak edilenler!

279.900 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Hemen bakın! Prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evler son yıllarda konut sektöründe büyük bir ilgi görmektedir. Bu popülerliğin arkasındaki temel nedenlerden biri, prefabrik evlerin ekonomik olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleridir. Bu nedenle, birçok insan prefabrik evlere yönelmektedir.

Prefabrik evler 290 bin TL! Prefabrik ev 3+1, 2+1 fiyatları 2023!

Prefabrik evler yapılışı ve teslim ediliş süresi ile diğer betonarme evlere göre farklılık gösterir. Peki “Prefabrik evler ne kadar? Ucuz prefabrik evler var mı?” İşte detaylar!

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

106 metrekare 3+1 prefabrik evler kaç lira? Prefabrik ev fiyatlarında son dakika! 13 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son zamanlarda sık sık merak konusu oluyor. 106 metrekare 3+1 prefabrik evler kaç lira? Prefabrik ev fiyatlarında son dakika! 13 Şubat 2023 fiyat listesi!

120 metrekare prefabrik evler kaç para? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, son yıllarda sıkça tercih edilen yapılardan biri oldu. Tatile gitmek isteyen ya da bir tarlaya ev yaptırmak isteyenler prefabrik konutları tercih ediyor. Peki ne kadara mal oluyor? İşte detaylar!

100 metrekare prefabrik evler kaç lira?

Prefabrik evler şu sıralarda çok tercih edilen konutlardan bir tanesidir. Metrekare değişikliğine göre prefabrik evlerin ücretleri de değişmektedir. İşte prefabrik evlere dair sorulan soruların yanıtları!

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?

Prefabrik evler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen yapılar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı, Prefabrik evler taşınmaz mıdır?” soruları yanıtlarını arıyor.

Prefabrik evler yazın sıcak olur mu?

Prefabrik evlerin ısınma sorunu olur mu, Prefabrik evler yazın sıcak olur mu? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Prefabrik evler kışın ısınır mı?

Prefabrik evler uygun fiyat aralığındaki konutlardır. Vatandaşlar bu yüzden prefabrik evler için pek çok soru yöneltmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

Prefabrik ev fiyatları 95 bin TL'den başlıyor! 100 metrekare prefabrik evler kaç TL? 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çevre dostu olan prefabrik evler çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sağlar. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile neredeyse herkese hitap ediyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

131 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik evler kaç TL? 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan Vatandaşlar, prefabrik ev modelleri ve fiyatlarını araştırıyor. Metrekare ve oda sayısı farklılık gösterebilen prefabrik evler bir ya da iki katlı olarak da inşa edilebiliyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

koronavirüs prefabrik evler Haberi

koronavirüs prefabrik evler

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi Karahan, hafif çelik prefabrik ve modüler yapılara ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karahan, her malzemenin belirli özellikleri ve dayanımları olacağın dile getirerek, malzemelerin özelliklerine uygun kullanılması halinde depreme dayanıklı bir yapı inşa etmenin mümkün olacağını, depreme dayanıklı çok katlı yapı üretiminde en yaygın kullanılan malzemelerin beton ve çelik olduğunu belirtti. 

Türkiye'de daha çok betonarmenin kullanıldığını anımsatan Karahan, şöyle konuştu: 

"Hafif çelik prefabrik yapılar ve modüler yapılar, geleneksel çelik yapıların birçok avantajına sahip. Özellikle kentsel dönüşümler sırasında gerekli olan konut ihtiyacının çözümüne, hızlı üretilebilme avantajı ve hafifliği ile çok daha iyi bir alternatif oluşturuyor. Gerekli koşulların sağlanmasıyla yığma, betonarme veya çelik çerçeveli her türlü taşıyıcı...