03 / 05 / 2024

Korozo İlkokulu ne zaman bitecek

Korozo İlkokulu ne zaman bitecek

Esenyurt’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yeni okullar yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu Otopark Projesi'ne onay çıkmadı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve tek projede şehrin önemli iki sorununun çözüme kavuşturulmasında büyük katkı sağlayacak olan Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi'ne Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Esenyurt Korozo İlkokulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt ’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Eğitime verdiği önemle bilinen Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, ilçeye bir yeni okul daha kazandırdı.

Esenyurt'ta 24 derslikli ilkokul inşa ediliyor!

Esenyurt’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yeni okullar yapılacağının müjdesini verdi.

Esenyurt Korozo İlkokulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt ’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Eğitime verdiği önemle bilinen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeye bir yeni okul daha kazandırdı.

Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak!

Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret ettiği İsfendiyarbey İlkokulu'nda öğretmenlerle sohbet eden ve Kentsel dönüşümü, "Gerçekleştirirsek ilimizin kaderi değişir" sözleriyle özetleyen Belediye Başkanı Babaş: "Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak" dedi.

Beylikdüzü'ne Planetaryum inşa edilecek!

Özel Marmara Evleri Mas İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Altın Bilini Teknik Fuarı'na katılan Beylikdiizü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne planetaryum inşa etme hazırlığında olduklarını söyledi

Akdamar Adası, güneş enerjisiyle aydınlatılacak

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce hazırlanan projeyle Van Gölü'ndeki Akdamar Adası ve Anıt Müzesi, güneş enerjisi sistemiyle aydınlatılacak

Ankara 365 AVM müdürü Yüksel Kocatürk Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi

Yüksel Kocatürk, 9 Eylül 2009 tarihinde Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi...

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Korozo İlkokulu ne zaman bitecek Haberi

Korozo İlkokulu ne zaman bitecek

Eğitime verdiği önemle bilinen Esenyurt Belediyesi, ilçeye bir okul daha kazandırdı. Osmangazi Mahallesi’ne hayırsever bir firma tarafından masrafları üstlenilen 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal’ın yanı sıra çok sayıda ilçe protokolü ve vatandaş katıldı.

Bir okulun daha temelinin atıldığını ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yeni okullar yapılacağının müjdesini vererek, “Özellikle okul yapanlara çok teşekkür ediyoruz. Bu mahallede okula ihtiyaç vardı. Sağlık alanları küçük yerler olabiliyor. 400 metre 500 metre yerler sağlık alanları olabiliyor ama 5 dönem olunca olay daha farklı tabii. Niye hastanemizin yanında bu okula yer ayarladık. Yani buradaki 5 dönem karşılığında biz 18 bin metrekareyi satın...