03 / 05 / 2024

Koru Floryada son durum ne

Koru Floryada son durum ne

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya’da hayata geçirdiği ‘Koru Florya’ konut ve AVM projesinde sular durulmuyor. Koru Florya'da son durum ne?

Nişantaşı Koru'da toplam gelir 1.6 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Nişantaşı Koru'nun asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 619 milyon 5 bin 610,40 Türk Lirası'na yükseldi. İşte Emlak Konut GYO'nun o son dakika açıklaması...

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Aryom Koru'da yılın son fırsatı!

Aryom Koru projesinde yılın son fırsatı kampanyası başladı. İşte Aryom Koru projesi ile ilgili detaylar...

Koşuyolu Koru Evleri'nde KDV avantajı!

Dairelerin hepsinin oturuma hazır olduğu Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. KDV avantajından yararlanmak için son gün 31 Mart.

1998 yılında Sinpaş, portföyündeki son evleri satışa sunmuş!

1998 yılında Sinpaş, protföyündeki son evleri satışa sunmuş. Sinpaş'ın inşa ettiği Boğaziçi Malikaneleri'nde bulunan konutlar 76 bin 860 dolardan, Koru Konutları'nda 11 milyar liradan, Serakent'te ise 14 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Koru Florya AVM ihalesinde son durum!

Bir ay içinde iki kere ihaleye çıkan Koru Florya AVM'nin satışı yine ertelendi. İhalenin akıbeti mahkemenin vereceği karara göre kesinleşecek..

Koru Florya AVM davasında son durum!

Bakırköy Florya’daki, Koru Florya projesinde, AVM alanı konut sahiplerinin oluru alınmadan büyütülünce ortaklık bozuldu, davalar açıldı. Dava sürerken bu kez Bakırköy Belediye Başkanlığı aleyhine, hukuka aykırı yapı ruhsatı verdiği gerekçesiyle üç dava aç

Koru Florya'da son durum ne?

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya’da hayata geçirdiği ‘Koru Florya’ konut ve AVM projesinde sular durulmuyor. Koru Florya'da son durum ne?

Koru Florya projesinde son durum!

BAKIRKÖY 'DE yapımı devam eden Koru Florya projesinde AVM alanı konut sahiplerinin ' olur 'u alınmadan büyütülünce ortaklık bozuldu, davalar açıldı. Davacı ve TOKİ'ye 15 gün süre verildi.

Koru Florya AVM'de son karar!

Bakırköy'de yapımı devam eden Koru Florya projesinde AVM alanı konut sahiplerinin 'olur'u alınmadan büyütülünce ortaklık bozuldu, davalar açıldı...

Koru Florya AVM davasında son durum ne?

Koru Florya AVM davasında mahkeme Bakırköy Belediyesi'ne, Arke İnşaat'a ve TOKİ'ye 15 gün süre verdi. Bu süre içinde de tadil ruhsatının iptali ve yürütmenin durdurulması kabul edildi. Bu durumda Koru Florya AVM satış ihalesi ne oldu?

Koru Floryada son durum ne Haberi

Koru Floryada son durum ne

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya’da hayata geçirdiği ‘Koru Florya’ konut ve AVM projesinde sular durulmuyor. Yönetimden çıkarılan Arke İnşaat, Bakırköy Belediyesi’ne ikinci kez ruhsat iptal davası açtı. Mahkeme 3 Şubat’ta yürütmeyi durdurma kararı verdi.


BAKIRKÖY Florya’da inşa edilen ‘Koru Florya’ gayrimenkul projesinde kavga büyüyor. TOKİ ortaklığındaki projede yola 2010 yılında Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığı ile çıkıldı. Mustafa Keleş’in başkanlığındaki Arke İnşaat’ın yönetimden çıkarılması ile başlayan ve 1 yıldır devam eden hukuki süreç hala bitmedi.


Arke İnşaat’ın Bakırköy Belediyesi’ne açtığı ilk ruhsat iptal davası olumsuz sonuçlandı. Arke İnşaat, ortakların projeden daire alanlardan onay almadan AVM alanında inşaatı arttırıp, sosyal alanları azalttığı iddia ediyor.


Tapuda AVM’nin 2 kat olmasına karşın 3 kat yapıldığını,...