30 / 04 / 2024

korucuk sakarya toki başvuruları

korucuk sakarya toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sakarya Korucuk Toplu Konut Uygulaması kapsamında 160 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuldu.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonucu ne zaman açıklanacak? Adapazarı Korucuk kura sonuçları 2020...

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk konut fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Sakarya Korucuk'a yeni Samek merkezi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezinin projesini anlattı. Mutlu, ''SAMEK’leri tüm ilçelerimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

TOKİ Sakarya Kocaali başvurusu bugün son!

TOKİ ile Sakarya Kocaali Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Sakarya Kocaali Belediye Projesinde 448 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Sakarya Kocaali başvurusu bugün son..

TOKİ Sakarya Kocaali Evleri fiyatları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen TOKİ Sakarya Kocaali Evleri projesinde 448 adet konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sakarya Kocaali Evleri fiyatları...

Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın!

TOKİ ve Sakarya Kocaali Belediye Başkanlığı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Sakarya Kocaali TOKİ Evleri projesinde 448 konut satışa çıkıyor. Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru günü yarın.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL'den başlıyor. Toplamda 448 adet konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vadelendiriliyor.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru işlemleri!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ev fiyatları 135 bin 962 TL'den başlıyor. TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru işlemleri için son gün yarın olarak belirlendi.

TOKİ Sakarya Kocaali'de başvurular için son gün 20 Mayıs!

TOKİ Sakarya Kocaali'de başvurular için son gün 20 Mayıs olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede daire fiyatları 135 bin 962 liradan başlıyor.

TOKİ Sakarya'da emekliler için konut yapıyor mu?

TOKİ, evi olmayan emekliler için 2+1 olarak inşa edeceği konutları 250 lira taksitle satacağını vaat etmişti. Bu kapsamda 17 ilde çalışma yapan TOKİ Sakarya’ya yönelik henüz hiçbir çalışma yapmadı.

korucuk sakarya toki başvuruları Haberi

korucuk sakarya toki başvuruları



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sakarya Korucuk'ta 160 konutun başvuru süreci başladı.


Sakarya Korucuk Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olup başlayan başvuru süreci, 31 Aralık 2014 gününe kadar devam edecek. Temerküz Şube Ankara Caddesi Sakarya Şubesi olacak. Sakarya'daki C tipi 3+1 konutların fiyatları 91 bin 640 lira ile 121 bin 816 lira arasında değişiklik gösterirken konutların başlangıç taksitleri 540 lira olacak. 



Akşam Haberleri...