07 / 05 / 2024

Korumalı işyeri olmak

Korumalı işyeri olmak

Korumalı işyeri işgücü piyasasına kazandırılmaları güç olan zihinsel veya ruhsal engelli bireylere istihdam oluşturmak amacıyla korumalı işyerleri oluşturuluyor. Peki korumalı işyeri nasıl olunur? İşte yanıtı...

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

TOKİ duyurdu! 24 İlde 244 işyeri satılığa çıktı! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

TOKİ 24 ilde 244 iş yerini satılığa çıkardığını duyurdu. İşte işyeri sahip olmak isteyenleri ilgilendiren bu haberin detayları!

TOKİ Silivri kura çekilişi yeri ve saati!

TOKİ Silivri kura çekilişi yeri ve saati bilgileri haberimizde yer alıyor. Kura çekilişi 2 gün sürecek projede alt ve orta gelir grubu olmak üzere toplamda 1.356 adet daire satılacak. 

TOKİ'nin Uşak ve Afyonkarahisar'daki 94 iş yeri 2 Kasım'da satılıyor!

Emlak Yönetimi, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan Uşak'taki 81 dükkan ile Afyon'daki 19 dükkan olmak üzere satılık 94 iş yeri için açık artırma 2 Kasım'da yapılacak..

Albaraka'dan konut, arsa ve iş yeri finansmanı ürünleri!

Albaraka Türk, Türkiye’den konut, arsa ve iş yeri satın alınmasına destek olmak amacıyla "Yabancıya Konut Finansmanı", "Yabancıya Arsa Finansmanı" ve "Yabancıya İş yeri Finansmanı" ürünlerini müşterilerine sunuyor.

Ordu Aybastı 62 işyeri yapım işi ihalesi 18 Temmuz'da!

Ordu Aybastı 62 işyeri yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatlarının her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle ihale 18 Temmuz'da yapılacak..

TOKİ Bilecik Osmaneli konut ve işyeri projesinde imzalar atıldı!

Bilecik Osmaneli Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 6 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilmesi planlanan 1 kat iş yeri, 6 kat 96 konut olmak üzere toplam 7 kattan ve üç bloktan oluşan proje için imzalar atıldı.

Karabük Belediyesi'nden 33 milyon TL'ye satılık 59 işyeri!

Karabük Belediye Başkanlığı, 100 Yıl Mahallesi'nde AVM inşaatında bulunan A blokta pazar yeri hariç 40 adet işyeri ve B blokta 1 Adet işyeri ile eklentileri hariç 19 adet işyeri olmak üzere toplam 59 adet İşyerini satışa çıkardı.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

TOKİ 22 konut ve 55 işyeri ihalesi ne zaman?

TOKİ Ankara, İstanbul ve Konya başta olmak üzere toplam 18 ilde 22 konut ve 55 işyerini açık artırma ile satıyor. Projede 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ 22 konut ve 55 işyeri ihalesi ne zaman?

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi 71 işyeri yapım işi ihalesi 27 Kasım'da!

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 71 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

TOKİ'den 240 ay vadeyle iş yeri!

TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri, 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Korumalı işyeri olmak Haberi

Korumalı işyeri olmak

Korumalı işyeri nasıl olunur?

Korumalı işyeri yönetmeliği kapsamında; korumalı işyeri işgücü piyasasına kazandırılmaları güç olan zihinsel veya ruhsal engelli bireylere istihdam oluşturmak amacıyla Devlet tarafından teknik ve mali yönden desteklenen ve çalışma ortamı özel olarak düzenlenen işyeri olarak tanımlanıyor. Peki, korumalı işyeri nasıl olunur?


Korumalı İşyeri Statüsünün Kazanılması


Korumalı işyeri başvurusu:

MADDE 4 – (1) Bu Yönetmeliğin 14 üncü maddesinin birinci fıkrasında belirtilen nitelikleri haiz engelli en az sekiz bireyin çalıştığı işyerinin işvereni, korumalı işyeri statüsünün kazanılması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuruda bulunur. Korumalı işyerlerinde çalışacak engelli bireylerin sayısının toplam işçi sayısına oranı yüzde yetmiş beşten az olamaz. Bu kapsamda çalıştırılacak işçi sayısının tespitinde, belirsiz süreli iş sözleşmesine ve belirli süreli iş sözleşmesine göre çalıştırılan işçiler esas alınır. Kısmi süreli...