21 / 05 / 2024

köşeçarşı projesi

köşeçarşı projesi

Köşeçarşı Başakşehir resimlerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Köşeçarşı, Başakşehir' de 1. etap ve 2. etap arasında İkitelli Sağlık Kent ve Onurkent girişlerinin kesiştiği bölgede inşa ediliyor...

Köşeçarşı Başakşehir projesinin ihalesi saat 14:00'da!

Başvuruların tamamlandığı ve bugün satışa çıkan Köşeçarşı projesinin ihalesi saat 14:00'da yapılacak...

Köşeçarşı Başakşehir'de 6 Nisan'da satışta! 188 bin TL'den!

Başakşehir 1. Etap ve 2. Etabın ortasında ve Başakşehir Belediyesine ait arsa üzerinde inşaatı devam eden Köşeçarşı Projesi 6 Nisan 2013 tarihinde, muhammen bedel üzerinden satışa açılacak.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

köşeçarşı projesi Haberi

köşeçarşı projesi


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Köşeçarşı projesi Makro İnşaat tarafından inşa ediliyor. Ticari bölümlerden meydana gelen Başakşehir Köşeçarşı projesinde küçüklü büyüklü mağazalar bulunuyor. 


Köşeçarşı Başakşehir projesinde 1 adet süpermarkette yer alıyor. Makro İnşaat Köşeçarşı, Başakşehir'de 1. etap ve 2. etap arasında İkitelli Sağlık Kent ve Onurkent girişlerinin kesiştiği bölgede inşa ediliyor.


Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkanların ödeme planına göre dükkan fiyatının tamamı nakit ya da banka kredisi ile ödendiği takdirde yüzde 4 oranında bir indirim uygulanıyor. 


Köşeçarşı Başakşehir'de satılık dükkan ödemeleri yüzde 50 peşinat nakit olarak veya banka kredisi ile yapılıyor. Geri kalan yüzde 50 bakiye iki eşit taksit halinde ödeniyor. Senetlerin ilk ödemesi 15 Kasım 2013, ikinci ödemesi 15 Mayıs 2014 tarihinde yapılıyor.


Makro Köşeçarşı Başakşehir projesinde dükkanların alanları 34,43 metrekare ile...