15 / 05 / 2024

Köşk Danışmanlık İnşaat adres

Köşk Danışmanlık İnşaat adres

Köşk Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çetin, Özkan Çetin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roza Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbasit Fırat ve Ömer Faruk Fırat ortaklığında kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Sema Çoruhlu Sulukoğlu tarafından kuruldu.

Hexa Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hexa Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mozhgan Hazratı tarafından kuruldu.

Dreamos Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dreamos Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Omari tarafından kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Dökmetaş Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökmetaş Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Dökmetaş taarfından kuruldu.

Terra Erra Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Erra Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Bella Akçubuk tarafından kuruldu.

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

Tapupro Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapupro Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Walaa Merzah tarafından kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

Köşk Danışmanlık İnşaat adres Haberi

Köşk Danışmanlık İnşaat adres

Köşk Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çetin, Özkan Çetin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Köşk Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...