14 / 05 / 2024

Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi

Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi

Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Gündoğdu imzasıyla kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim fırsatıyla hemen teslim daireler! 

Koşuyolu Koru Evleri İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Azt Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azt Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alihaydar Koç tarafından kuruldu.

Hfk Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hfk Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Koç tarafından kuruldu.

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde satışlar devam ediyor. Projede şu an 3+1 ve 4+1 konutların satışları yapılıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Rajaa Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rajaa Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer  Koç tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Koçak tarafından kuruldu.

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası!

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor.  Sur Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu'nda hayata geçirilen projede 184 konut ve 27 ticari birim bulunuyor. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi Haberi

Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi


Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Gündoğdu imzasıyla kuruldu.


Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...