02 / 05 / 2024

kot kesit belgesi için dilekçe

kot kesit belgesi için dilekçe

İmar parselinde yapılacak binanın, proje müellifince hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye olan kot kesit belgesi dilekçe ile alınabiliyor. İşte kot kesit dilekçe örneği..

Kot kesit dilekçe örneği!

İmar parselinde yapılacak binanın, proje müellifince hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye olan kot kesit belgesi dilekçe ile alınabiliyor. İşte kot kesit dilekçe örneği..

Kot kesit nereden alınır?

Kot kesit belgesi, imar parselinde yapılacak binanın, proje müellifi tarafından hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye deniyor. Peki, kot kesit belgesi nereden alınır?

Kot kesit rölevesi nedir?

Bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına başlamadan önce belediyeye giderek temin edilmesi gereken belgeler arasında kot kesit rölevesi de bulunuyor. Peki, kot kesit rölevesi nedir? İşte kot kesit rölevesi..

Kot kesit nedir?

Bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına başlamadan önce belediyeye giderek temin edilmesi gereken birtakım belgeler arasında kot kesit belgesi de bulunuyor. Peki kot kesit nedir? Kot kesit belgesi nasıl alınır?

Yeni yapılan binalarda Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğu bulunuyor!

Enerji Kimlik Belgesi'nde binanın enerji tüketimi ve sera gazı salımı, binanın hangi malzemelerden inşa edildiği, yalıtım durumu, ısıtma ve soğutma sistemlerinin verimliliklerine göre enerji verimliliği danışma şirketlerince sınıflandırılıyor...

Semeresizlik belgesi nedir?

Semeresizlik belgesi nedir? Semeresizlik belgesi ne işe yarar?: Semeresizlik belgesi, alacaklının alacağını borçludan tahsil edememesi durumunda alacaklı vekilinin talebi üzerine kendisine verilen belge olarak ifade ediliyor...

Helal uygunluk belgesi alan ilk otel Bera Otel oldu!

Uygunluk Belgesi aldı TÜRKİYE'NİN, ilk Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) Helal Uygunluk Belgesi ni Alanyada faaliyet gösteren Bera Otel aldı. Antalya'nın Alayna ilçesine bağlı Konaklı beldesinde sahilde bulunan Bera Otel, bin 100 kişilik...

Çemaş Döküm Sanayi yatırım teşvik belgesi aldı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi yatırım 39.658.801 TL tutarındaki teşvik belgesi aldığını yayınladı...

Aktay Turizm Didim ve Demre gayrimenkulleri için yatırım teşvik belgesi aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Turizm Didim ve Demre gayrimenkulleri için yatırım teşvik belgesi aldı...

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi aldı!

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları, Ekstrasyon ünitesi, nötralizasyon ünitesi, seperatör, kırma makinesi, depolama ve çelik silolar inşa etme yatırım planları için yatırım teşvik belgesi aldı...

Ev satışında enerji kimlik belgesi koşulu aranacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, enerji tasarrufunu teşvik etmek üzere binalarda Enerji Kimlik Belgesi'ni zorunlu hale getirmişti. 2017 yılından sonra enerji kimlik belgesi olmayan evlerin alım-satımını zorlaştıracak...

Mukimlik Belgesi başvuruları için sirküler yayınlandı!

Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları Uygulamaları Kapsamında Mukimlik, Mukimlik Belgesi Düzenlemeye Yetkili Makamlar ve Mukimlik Belgesi Başvurularına İlişkin Sirküler Yayınlandı. Mukimlik Belgesi Başvurularına İlişkin Sirküler haberimizde bulunuyor..

Çevre faaliyet belgesi almayan firmalara para cezası geliyor!

Çevre ile ilgili tüm sorumluluklarını yerine getirmiş olmasına rağmen, yıl sonuna kadar çevre faaliyet belgesi almayan firmalara Çevre Kanunu uyarınca 40 bin lira ile 1.7 milyon lira arasında değişen miktarda para cezası uygulanacak.

kot kesit belgesi için dilekçe Haberi

kot kesit belgesi için dilekçe

Kot kesit dilekçe örneği!

Kot kesit belgesi, imar parselinde yapılacak binanın, proje müellifince hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye deniyor.


Kot kesit belgesinin alınabilmesi için, belediyeye gerekli olan belgeler ve bir dilekçe ile müracaat edilmesi gerekiyor.


Kot kesit için gerekli olan belgeler arasında; Tapu, harita örneği, aplikasyon, imar durum belgesi yer alıyor. Kot kesit dilekçe örneği aşağıda yer alıyor:


Kot kesit belgesi dilekçesi..


………………………… BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

……………(ŞEHİR)



İlçemiz ………………………… Mahallesi ……… Pafta, ……… Ada, ………… Parselin kot kesit krokisinin tanzim edilmesi hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.



Saygılarımla,

 …… /…… /……



AD-SOYAD


ADRES:

…………………………………………

…………………………………………

…………………………………………



EK: 

.............


Kot kesit nedir?



Işıl Seren...