05 / 05 / 2024

koton paris mağazası

koton paris mağazası

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, global bir moda markası olmak için büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduklarını belirterek, “Artık dünyada Türkiye’yi Koton temsil edecek. Dünyaya tasarım ihraç edeceğiz” dedi.

Madam Coco Kıbrıs'taki ilk mağazasını açıyor!

Ev tekstil ve giyim klasiklerini kendine özgü şiirsel yorumu ile Paris kokan mağazalarında müşterileriyle buluşturan Madam Coco Kıbrıs’ta ki ilk mağazası Ekim 2016’ da hizmete girecek olan Girne Park AVM’de açılacak.

Koton, 5 yılda 117 jean mağazası açacak!

Koton jean koleksiyonunu genişletip konsept mağazalar açma kararı aldı. Firma 5 yıl içinde 50 milyon dolarlık yatırımla 117 jean mağazası açacak

Koton çocuk mağazaları açıyor!

24 ülkede 400'den fazla mağazası ve 800'den fazla satış noktası bulunan Koton, 2011 yılında çocuk grubuna da girdi. Marka, kadın ve erkek giyimindeki iddiasını bu alanda da sürdürüyor.

Koton, Beyoğlu'nda 3'üncü mağazasını açtı!

Koton, özel konsepti ve dikkat çeken dekorasyonu ile Beyoğlu'nda üçüncü mağazasını açarak mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

Koton 7. Cadde Mağazası için Halk GYO'ya ne kadar kira ödüyor?

Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 455 metrekarelik dükkanda kiracı olan Koton 7. Cadde Mağazası aylık ne kadar kira ödemesi yapıyor?

Metro, 18. mağazasını İzmir Çiğli'de açtı!

İstanbul Merter'de açtığı mağazadan sonra 18. mağazasını İzmir Çiğli'de açan Metro, 2010 yılı sonuna kadar 4 mağaza açma sözünü de yerine getirmiş olmanın gururunu taşıyor  

Yenilenen Yataş 'ın ilk mağazası Feneryolu 'nda açıldı!

YATAşž, mağaza konseptlerinden logosuna ve kurumsal kimliğine kadar 180 derecelik bir yenilenme sürecine girerken bu konuda ilk adımını da Feneryolu"nda açtığı yeni konsepti Yataş Bedding mağazasıyla attı  

Vatan Bilgisayar 34. mağazasını Adapazarı'nda açtı!

Atılımlarına hız veren Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 34'üncü mağazasını Adapazarı Erenler'deki Yunus Alışveriş Merkezi girişinde açtı. Mağaza bu açılışla, Vatan Hiperstore mağaza sayısını 17'ye çıkarttı.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

Tchibonun yeni mağazası Bahariyede açıldı!

Enfes kahve seçenekleri ve her hafta yeni bir temayla sunulan tüketim ürünleriyle tanınan Alman Perakende Devi Tchibo, yeni mağazasını İstanbul Kadıköy-Bahariye’de açtı

koton paris mağazası Haberi

koton paris mağazası

Yılmaz, globalleşme stratejisi çerçevesinde ilk adımı 2016 Mart’ında atacaklarını ve Paris’te mağaza açacaklarını açıkladı. Yılmaz, “Modanın başkenti Paris’e milli takımdan önce şampiyon olmaya gidiyoruz. Sonra Fas’ta 3, Belarus’ta 4 mağaza açacağız” diye konuştu. 


434 mağazası var

Koton’un, 159’u yurtdışında, 270’ten fazlası yurtiçinde olmak üzere yaklaşık 434 mağazası ve dünya genelinde 800’den fazla satış noktası bulunduğunu belirten Yılmaz, 2015’te 155 milyon TL’lik yatırımla 83 yeni mağaza açtıklarını söyledi. Yılmaz şöyle devam etti:

“7 milyon TL’lik lojistik ve 3 milyon TL’lik E-ticaret yatırımı ile büyümemizi sürdürdük. Bu yıl sonu itibarıyla ciromuzda yüzde 30 düzeyinde artış bekliyoruz. Yılı 2 milyar TL ciro ile kapatmayı öngörüyoruz. Yurtiçinde 6 bin 500, yurtdışında ise 2 bin kişiye ulaşan çalışanla yaklaşık 8 bin 500 kişiye istihdam sağladık.”


Büyüme hedefi %...