03 / 05 / 2024

köy evi yıkımı

köy evi yıkımı

7 yıl önce yapılan kadastro çalışmalarında orman alanı ilan edilen Manisa merkeze bağlı Emlakdere Köyü'nde 90 ev için yıkım kararı çıktı.

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

Bolu'da 25 yayla evi için verilen yıkım kararına tepki!

Bolu'da kaçak yapıldığı belirlenen 25 yayla evi için yıkım kararı verildi. Köylüler bu duruma tepkilerini eylem yaparak gösterdi.

Bolu'da yıkım kararı gelen evi sahibi yıktı!

Bolu’da yaşayan 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer, yıkım kararı verilen evini, ekipler gelmeden kendisi yıktı.

Bodrum'da gergin yıkım!

Bodrum'da ikinci derece arkeolojik SİT alanına yapıldığı ileri sürülen restoran ve gözleme evi yıkıldı. Yıkım sırasında gerginlik yaşandı.

Kepez'de doğal sit alanında evi olanların yıkım korkusu bitiyor!

KEPEZ Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı'nda evleri olan vatandaşların, yıkım korkusu sona eriyor.

İzmir'de kaçak evlerin yıkımında gerginlik yaşandı!

İzmir'de ormanlık bölgeye yapılan kaçak sekiz evin yıkımında gerginlik çıktı. Evi yıkılacak olan bir kişi pompalı tüfekle beş polisi yaralayıp kaçtı. Polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi..

Mehmet Tahmazoğlu: 2 bin 610 riskli yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdik!

Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı. Risk altındaki 2 bin 610 evi kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdik...

Bolu'da olaylı yıkım!

Halk Evi binasının yıkımına karşı çıkan grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkan'ın yıkımı engellemek için kepçenin önüne geçtiği olaylar sırasında 8 kişi gözaltına alındı..

Belediye Başkan Yardımcısı Necip Sevinç'in evi için yıkım kararı çıktı!

Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi kapsamında, Belediye Meclisi tarafından bazı evler için yıkım kararı alındı. Necip Sevinç'in, tarihi surlar önünde bulunan evi için Belediye Meclisi'nden yıkım kararı çıktı...

Van'da 28 bin 500 konuttan 10 bin 700'ünün yıkımı tamamlandı!

Van'daki depremlerde ağır hasar gören ve yıkılması kararlaştırılan 28 bin 500 konuttan 10 bin 700'ünün yıkımı tamamlandı.

köy evi yıkımı Haberi

köy evi yıkımı
Osmanlı döneminde vergilerin toplandığı yer olması nedeniyle Emlakdere adını alan köyde 90 ev için çıkan yıkım kararına tepki gösteren köylüler, meydanda toplandı. Bölgenin orman vasfını yitirdiğini öne süren köylüler, keşif isteminde bulundu. Manisa'ya 7 kilometre uzakta, organize sanayi bölgesinin yanında bulunan Emlakdere köyünün muhtarı Kadir Kocabıyık, yaptığı açıklamada, yaklaşık 200 hanenin olduğu köyde, evlerin yarısının mahkemenin yıkım kararıyla karşı karşıya bulunduğunu belirtti. Çaresizlik içinde olduklarını ifade eden Kocabıyık, şöyle konuştu: "Aşağı ve yukarı olmak üzere iki bölümden oluşan 700 nüfuslu Emlakdere'de, yaklaşık 850 yıllık bir camimiz, 900 yıllık tarihi geçmişimiz var. Köyümüz hiçbir hizmetten mahrum değil. Emlakdere civarındaki arazilerin hazineye ait olduğunu biliyoruz. Burada köylülerimize ait 250-300 yıllık zeytinlikler mevcuttur. Köyümüzde yaklaşık 30 yıllık yıkım kararları var. 44...