04 / 05 / 2024

Köy projesi sarıyer

Köy projesi sarıyer

Emlak Konut GYO ile hayata geçirilen Köy projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı. Köy şehrin doğası fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Siyah Kalem Köy detaylı fiyat listesi!

1.3 milyar TL yatırım bedeliyle İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesi Siyah Kalem İnşaat imzası taşıyor. Proje Sarıyer İDO'ya 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. İşte Siyah Kalem Köy detaylı fiyat listesi...

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Sarıyer Maslak arsasının 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 3.6 ve 5.4 maddeleri revize edildi.

Köy projesi sarıyer Haberi

Köy projesi sarıyer

"Şehrin doğası" sloganıyla tanıtılan Köy projesi Siyah Kalem İnşaat imzası taşıyor. Proje 1.3 milyar TL yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte Köy şehrin doğası fiyat bilgisi...



467 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan proje Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Teslim tarihi olarak 2016 yılı planlanan Köy projesi Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.



1+1'den 6+1'e kadar dizayn edilmiş daire tiplerine sahip olan projede 420 apartman dairesi, 21 müstakil villa, 74 sıra evler, 68 ikiz villa ve 584 çift dubleks konut bulunuyor. 



Köy şehrin doğası fiyat bilgisinden bahsetmeden önce projenin sosyal yaşam alanlarından bahsedelim. Projede çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, spor alanları, yüzme havuzu ve yürüyüş yolları bulunuyor.



Emlak Konut GYO ile hayata geçirilen proje 1.3 milyar TL yatırım bedeline sahip. Köy projesi ödeme planı...