29 / 04 / 2024

köy toplu konut

köy toplu konut

Son dönemde hız kazanan toplu konut projeleri, köy ve beldeleri de kapsayacak. Köy ve beldelerde yöresel mimari kimliği yansıtan mini toplu konut programları geliştirilecek.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Zekeriyaköy Toplu Konut Alanı 1789 Ada 1 Parsel, 1790 Ada 1 Parsel Ve 1791 Ada 3 Parsele İlişkin Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ 2 yılda 88 bini aşkın aileyi konut sahibi yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son iki yılda 88 bin aşkın aileyi ev sahibi yaptı.

Kıyı şehirlerinde konut fiyatları 3 yılda yüzde 80 arttı!

Türkiye’de son dönemlerde konut alım eğiliminin kalabalık şehirlerden daha sakin yakın bölgelere doğru değişmeye başladığını belirten GABORAS Veri Direktörü Orhan Vatandaş, pandeminin teşvikiyle kıyı şehirlerde konut değerleri son 3 senede yüzde 80’e varan oranlarda arttığını belirtti.

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Düzce'de 6 yılda 6.1 bin toplu konut inşa edildi!

Düzce'ye son 16 yılda büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Toplu konut seferberliği kapsamında 2003 yılından bugüne 6 bin 139 konut inşa ettik'' dedi.

Kadıköy'de konut fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Kadıköy‘de ortalama konut satış fiyatı 987 bin 930 TL, geri dönüş süresi 32 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 21 TL olarak belirlendi. 

Kadıköy'de konut fiyatları apartmanlarla birlikte uçuşa geçti!

Kentsel dönüşümde aslan payını alan Kadıköy’de hem imar hem de çevre kirliliği oluştu. 35 katlı apartmanlar inşa edilen ilçenin sakinleri yatay mimari kararına uygun olarak az katlı bir Kadıköy’ün hayalini kuruyor.

köy toplu konut Haberi

köy toplu konut

Son dönemde hız kazanan toplu konut projeleri, köy ve beldeleri de kapsayacak. Köy ve beldelerde yöresel mimari kimliği yansıtan mini toplu konut programları geliştirilecek. Kalkınma Bakanlığı’nın koordinasyonunda hazırlanan Bölgesel Gelişme Ulusal Stratejisi doğrultusunda kırsal alanlarda kalkınmanın hızlandırılmasına yönelik bir dizi tedbir alınacak. Projelerde öncelik, afetlere karşı dayanıksız konutlarda yaşayan hanelerin...