28 / 04 / 2024

Köyceğiz kaçak yapı önleme çalışmaları

Köyceğiz kaçak yapı önleme çalışmaları

Köyceğiz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde "Kaçak Yapı"nın önüne geçmek için çalışma başlattı.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Gökçeada'daki kaçak yapılar 60 gün içinde yıkılacak!

Çanakkale Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Gökçeada'da arkeolojik sit alanına inşa edilen kaçak yapıların 60 gün içerisinde yıkılıp arazinin eski hale getirilmesini istedi.

Antalya'da 654 kaçak yapı yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Antalya'da 654 kaçak yapının yıkıldığı, 1127 kaçak yapının daha yıkılacağı belirlendi.

Murat Kurum: Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Muğla'da 18 projede 499 kaçak yapının yıkıldığını belirtti ve "Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz" dedi...

Bodrum'da kaçak yapılara geçit yok!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde imara uygun olmayan kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor. İlçede yaklaşık 5 bin kaçak yapı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bunlarla olan mücadelemiz sürecek. Bodrum’un metropol, kozmopolit bir kent olmasına izin veremeyiz” şeklinde konuştu.

Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Menteşe Belediyesi, Akbük Koyu'nda yer alan ve idari yargı süreci tamamlanan kaçak yapıların yıkım çalışmalarına başladı...

Kaçak yapılaşmanın önüne kararlı bir şekilde geçeceğiz!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, doğal sit alanlarında, yaylalarda, koylarda, kıyılarda kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyerek, "Kaçak yapılaşmanın önüne kararlı bir şekilde geçeceğiz" dedi.

21 bin kaçak yapı yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiyemizde imar barışına uymayan 21 bin kaçak yapı tespiti gerçekleştirdik. Bu yapıların 8 bini sahil kesiminde yer alıyor. Bunların 850'ye yakınını yıkmış durumdayız ve kararlı bir şekilde 21 bin kaçak yapının yıkımını gerçekleştireceğiz" dedi...

Büyükçekmece'de kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede bulunan arazilerde imarsız ve izinsiz yapılan kaçak yapılar sabah erken saatlerde tek tek yıkıldı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.

Tabiat varlığı bölgelerinde kaçak yapılara müsaade etmeyeceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Art niyet barındıran kişilerin doğal, kültürel, tabiat varlığımız diye adlandırdığımız bölgelerde yaptığı kaçak yapılara asla müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Köyceğiz kaçak yapı önleme çalışmaları Haberi

Köyceğiz kaçak yapı önleme çalışmaları

Köyceğiz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde "Kaçak Yapı"nın önüne geçmek için çalışma başlattı.


Çalışmalar kapsamında Köyceğiz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Yusuf Kartal ve ilgili görevlilerle ilk ziyaret Karaçam mahallesine yapıldı.


Karaçam mahalle muhtarı Ali Kanat, belediye görevlilerine bölge hakkında bilgi verdi.


Köyceğiz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Yusuf Kartal "Yapı denetim çalışmalarının yürütülmesi, işlemlerinin yapılması ve kontrolünün sağlanması amacı ile böyle bir çalışmayı başlattık. Köyceğiz bölge sınırları içinde 25 mahallemiz bulunmaktadır. Kaçak yapının önüne geçmek amacı ile her hafta bir mahallemizi ziyaret edeceğiz. Bu şekilde kaçak ve ruhsatsız yapıların önüne geçmek istiyoruz" dedi.


Muğla Yenigün Gazetesi