14 / 05 / 2024

köyceğiz toki başvuruları

köyceğiz toki başvuruları

Köyceğiz ilçesinde yapılacak olan TOKİ konutlarına müracaatlar devam ediyor. TOKİ için şu ana kadar bin 500 talep olduğu, TOKİ hakkında 0 252 262 4005 numaralı telefondan 133 dahili hattından bilgi alınabileceği bildirildi.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları yarın sona eriyor.

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları!

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ne kadar? İşte Bursa Harmancık TOKİ 2020 projesi detayları...

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yapracık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Karabük Soğuksu TOKİ başvuruları başlıyor!

Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi 700 Konut Kentsel Yenileme Projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 2 Şubat 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları!

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 28 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları!

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 28 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

köyceğiz toki başvuruları Haberi

köyceğiz toki başvuruları

Köyceğiz ilçesinde yapılacak olan TOKİ konutlarına müracaatlar devam ediyor. Köyceğiz Belediyesinde yapılan açıklamaya göre. Toparlar Mahallesi'nde yapılacak olan konutlar için Belediye'ye talep toplamı ve alanın planlamasına ilişkin imar planı hazırlıklarının bitirilmek üzere olduğu kaydedildi. 

TOKİ için şu ana kadar bin 500 talep olduğu, TOKİ hakkında 0 252 262 4005 numaralı telefondan 133 dahili hattından bilgi alınabileceği bildirildi. 


Ege Haber...