16 / 05 / 2024

Köyiçi İnşaat iletişim

Köyiçi İnşaat iletişim

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Tuzla Köyiçi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Tuzla ilçesi, Köyiçi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı. Ş.PLN askıya çıktı.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

TOKİ Antalya Aksu hükümet konağı inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak...

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samer Jabar tarafından kuruldu. 

Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı sit engeline takıldı. Plan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nca iptal edildi.

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan askıda...

Köyiçi İnşaat iletişim Haberi

Köyiçi İnşaat iletişim

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...