19 / 05 / 2024

Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi Başvuru şartları

Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi Başvuru şartları

Koronavirüs salgını sebebiyle dalgalanan ekonomide devletin yardımları daha da önem kazanırken açıklanan paket kapsamında 84 ay vadeli olmak üzere sıfır faizli 150 bin TL kredi verilecek...

Zekariyaköy Kuzeybükü yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Consera'nın özel projelerinden biri olan Zekariyaköy Kuzeybükü projesi yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası köyünde yaşamak isteyenler için kredi musluğunu sonuna kadar açtı. Bu kapsamda Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için sağlanan destek ödemesinin miktarı arttırıldı. 

Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Florya Cennet 2, projesi İzzet Oklu İnşaat tarafından Adananın en değerli lokasyonlarından Kıyıboyu Caddesi'nde inşa ediliyor. Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk çiftçisi dikkat! Resmen kuzu fışkırdı, koyunlarda verim katbekat katlandı

Tokat Valiliği koordinesinde 2019'da hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak için Bir Sürü Nedenim Var" projesinde bugüne kadar 1030 çiftçiye 93 bin 55 koyun verildi. Çiftçilere verilen koyunlardan çok sayıda kuzu elde edildi. Verim de katlandı. Çiftçilerin bölgelerindeki bu tarz projelere katılması tavsi

Ziraat’ten çiftçiye müjde! 600 bin TL’ye kadar uzun vadeli ve düşük faizli tarım kredisi verilecek!

Vatandaşa uzun vadeli ve düşük faizli destek kredileri veren Ziraat Bankası büyükbaş hayvancılık için “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesini hayata geçirdi. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi Başvuru şartları Haberi

Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi Başvuru şartları

'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' adı verilen kampanya kapsamında binlerce vatandaş  81 il genelinde Tarım İl Müdürlükleri üzerinden başvuru yaparak 150 bin liraya kadar faizsiz kredi desteğinden faydalanabilecek. 

Proje başvuruları birçok şehirde devam ediyor. Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var adı verilen proje ile binlerce kişiye faizsiz 84 ay vade ile 150 bin TL faizsiz kredi verileceği bildirildi. Söz konusu projenin içeriği hakkında şu ifadelere yer verildi : "Proje; kendi adına küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan veya daha önce yapmış olanlardan, işletmesinde 6-24 aylık dişi hayvan sayısının asgari 100 adete tamamlanması, kredi süresince (azami 7 yıl) işletmesinde dişi küçükbaş (6-24 ay dişi ) hayvan sayısının 100 baş altına düşmemesi, banka tarafından üretici başına 150.000 TL kredi kullandırılmasını içerir....