08 / 05 / 2024

koza evleri özellikleri

koza evleri özellikleri

Doğaya uyum içinde olması için tasarlanan Koza Ev'leri kozayı taklit ediyor

Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı! İşte dairelerin özellikleri ve fiyat listesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı. Projede 2+1 ile 3+1 daire tiplerinden oluşan 70 konut bulunuyor.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Zermeram Evleri Konya son fiyatları!

Zermeram Evleri projesi Konya Kozağaç Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Mesa Koza 66 Evleri fiyatları!

Mesa Koza 66 Evleri fiyatları 565 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara'da yer alan Mesa Koza 66 projesinde 0,70 faizle 10 yıl sabit taksitli ödemeler yapılıyor...

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları!

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın projesi Zermeram Evleri Konya projesinde peşin alımlara yüzde 20 indirim yapılıyor...

Konya Zermeram Evleri teslimleri!

Konya Zermeram Evleri teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. İlk etabı 353 adet konuttan oluşan proje Konya ilinin Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Kozağaç Zermeram Evleri ödeme planı!

Kozağaç Zermeram Evleri ödeme planı kapsamında 48 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Seha Yapı projesi Zermeram Evleri'nde fiyatlar 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

Giresun Evleri restorasyonla yenileniyor!

Mimari özellikleri ile öne çıkan ve ihtişamı ile türkülere dahi konu olan tarihi Giresun Evleri'nde yapılacak restorasyon çalışmalarıyla, Anadolu kültürü yeniden canlandırılacak.

Garanti Kozapark Evleri nerede?

Firma bünyesinde kredi imkanı sağlayan Kozapark Rezidans'ta daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje Garanti Koza imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Garanti Kozapark Evleri nerede?

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Mesa Koza 66 evleri 473 bin liradan başlıyor!

ANKARA merkezli Mesa Mesken, İstanbul'daki projelerin ardından yeniden Ankara'ya döndü. Başkent piyasasına Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Mesa Koza 66 Evleri satılık!

Mesa Koza 66 Evleri satılık dairelerin tipleri 1+0!dan 6+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen projenin daireleri bloklarına göre farklılık gösteriyor.

Ankara Mesa Koza 66 Evleri!

Ankara Mesa Koza 66 Evleri projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde yükselen projede yatay bloğunda 206 adet, kule bloğunda ise 156 adet daire bulunuyor.

koza evleri özellikleri Haberi

koza evleri özellikleri

Tabiatın bir yansıması olarak doğayla uyum içinde olması için özel olarak tasarlanmış sahil evi, merkezindeki kıvrımlı yapıyla, canlı bir organizmaya ait kozayı taklit ediyor.


Koza Evi olarak adlandırılan bu yapı, mümkün olan en fazla güneş ışığını etrafındaki çayırların ortasına...