30 / 04 / 2024

Koza İnşaat ortağı mustafa aydın koyuncu

Koza İnşaat ortağı mustafa aydın koyuncu

Kırklareli'de FETÖ soruşturması kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı.

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köse tarafından kuruldu.

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti Koza mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mertcan Kolay, Gökhan Demir ve Haldun Ahmet Sümerkan ortaklığında kuruldu. 

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi açıldı!

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Bilgili tarafından kuruldu.

Garanti Koza'nın Sofya'daki şantiyesi durdu!

Türkiye'nin en eski inşaat şirketlerinden biri olan Garanti Koza'nın Bulgaristan Sofya'daki şantiyesi durdu...

Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu tutuklandı!

Kırklareli'de FETÖ soruşturması kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı.

Koza İnşaat ortağı mustafa aydın koyuncu Haberi

Koza İnşaat ortağı mustafa aydın koyuncu

Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında, silahlı terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.


Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptıkları çalışmada, Koyuncu'nun Kırklareli'deki bir otele konaklamak için kayıt yaptırdığını ancak otelde hiç kalmadığını belirledi.


Çalışmaları derinleştiren ekipler, Koyuncu'nun Koyunbaba köyündeki bir çiftlikte saklandığı bilgisine ulaşarak operasyon düzenledi.


Çiftlikte yakalanan Koyuncu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Koyuncu, tutuklandı.


Koyuncu'nun Kuşadası'ndaki iş yerinde yapılan aramada, örgüt içerisinde "şifre" olduğu öne sürülen 1 dolarlık banknot ele geçirildi.


AA



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


KIRKLARELİ’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Banka Asya ve Koza İnşaat ortaklarından Mustafa Aydın Koyuncu, saklandığı köy...