30 / 08 / 2024

Koza İpek devri

Koza İpek devri

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Koza-İpek Holding'e ait yalı 1,1 milyar TL'ye Oyak Çimento'ya satıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından ihaleye çıkarılan ve İstanbul Bebek'te yer alan Koza-İpek Holding'e ait yalı 1,1 milyar TL'ye Oyak Çimento'ya satıldı.

TMSF, Koza-İpek Holding'in Bebek'teki yalısını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te yer alan ve Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı.  Söz konusu yalının muhammen bedeli 750 milyon TL olarak açıklandı.

Tapu devri için ne gerekiyor? Tapu devri ne zaman yapılır?

Tapu devrine dair pek çok vatandaşın kafasını kurcalayan sorular vardır. Onlardan biri de “Tapu devri ne zaman yapılır?” İşte merak edilen soruların yanıtları!

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır? Masrafsız tapu devri nasıl olur?

Tapu devri pek çok kişinin kafasını karıştırmaktadır. Özellikle aile içi tapu devrine dair detaylar araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilen hususlar!

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? Hisseli tapuda hisse devri nasıl yapılır?

Tapu devri kişinin sahip olduğu tapunun başka birinin üzerine geçirilmesi işlemine denir. Bu konuda pek çok soru sorulmaktadır. İşte onlar!

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu ve tapu devri konularında vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Hisseli tapu sahipleri bu tapularla nasıl işlemlerin yapıldığını merakla soruyor. İşte araştırılan detaylar!

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu konusuna dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de tapu devridir. Hisseli tapu devri diğer tapu devirlerinden farklıdır. İşte hisseli tapu devrine dair detaylar!

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır?

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır? sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır?

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından aranıyor. İşte detaylar!

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Koza Holding: Otel Angel’s Marmaris satılmayacak!

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Angel’s Peninsula Oteli 230 milyon Euro’dan satışa çıkarıldı!

Marmaris’teki, Koza - İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ’Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.

Koza İpek devri Haberi

Koza İpek devri



Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.


Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile TMSF'nin el koyduğu Koza İpek Holding AŞ'nin bütün hisselerinin alınması hususunda görüşmelere başlanmak üzere TARA Danışmanlık ve Finansal Projeler Ltd Şti'yi Metro Holding AŞ adına yetkili kıldı.


Sabah

Bu haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Hakkında müebbet hapis cezası bulunan Galip Öztürk'ün patronu olduğu Metro Holding TMSF bünyesindeki Koza İpek grubunun tüm hisselerine talip oldu.

Galip Öztürk için dün mahkeme yeniden yargılama ve infazın durdurulması kararını vermişti.

İşte Metro Holding’ten KAP’a yapılan açıklama:

Yönetim Kurulu 12.10.2016 Saat:17:30 da almış olduğu karar ile TMSF’nin el koyduğu Koza...