06 / 07 / 2024

Koza Turizm nerede

Koza Turizm nerede

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bursa Koza Han'da çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada kentin önemli bir turizm değeri olan Koza Han’ın iç avlu kısmının komple revizyonunun Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirtti.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi açıldı!

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Mimarsinan Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsinan Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kanaa, Solaıman Slee Alhrakı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak'ta kuruldu.

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Garanti Kozapark Evleri nerede?

Firma bünyesinde kredi imkanı sağlayan Kozapark Rezidans'ta daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje Garanti Koza imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Garanti Kozapark Evleri nerede?

Alm Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alm Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Serpil Şenay tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Koza Mahallesi 'nde kuruldu.

Teknik Koza İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Koza İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Yelmi, Onur Yelmi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta kuruldu.

Ankara Mesa Koza 66 nerede?

Mesa imzası taşıyan MESA Koza 66, zemin+35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok olmak üzere 2 bloktan meydana geliyor. Peki Ankara Mesa Koza 66 nerede?

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor?

29 katlı iki bloktan oluşan İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt cevabı veriliyor. Proje, İhlas Yapı iştiraki olan Konak İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Turizm A. Ş. tarafından hayata geçiriliyor...

Koza Turizm nerede Haberi

Koza Turizm nerede

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu: sözleşmesinde yazılı işler

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Telsiz Mah.Gül Sk.No.7 A...