26 / 07 / 2024

kozaköy

kozaköy

Türkiye'deki otistikler ve eğitilebilir zihinsel engelliler için alternatif bir yaşam alanı imkanı sunan Kozaköy kuruldu....

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Uzay Kozak kimdir?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Adaylar arasında mevcut Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Uzay Kozak da yer alıyor. Peki, Uzay Kozak kimdir? Uzay Kozak hangi işlerde görev aldı?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akiş GYO Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini yürütmekte olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin bağımsız yönetim kurulu üye adaylıkları uygun bulunan Uzay Kozak ve Hüseyin Ersin Takla'nın bağımsız üye adaylıkları olağan genel kurula sunulacak.

1995 yılında Sarıyer Belediyesi, Büyükdere Fidanlığı'na talip olmuş!

1995 yılında Sarıyer Belediyesi, Atatürk'ün emriyle oluşturulan 263 dönüm büyüklüğündeki Büyükdere Fidanlığı'na kaymakamlık, belediye ve adliye sarayı yapmak için talip olmuş. Devir için son sözü Vali Kozakçıoğlu verecekmiş.

1995 yılında Tarabya Oteli, Yaşargil Beyin Merkezi olacakmış!

1995 yılında Vali Hayri Kozakçıoğlu, ''Gazi Yaşargil Beyin Merkezi''nin kurulması için Başbakanlığa başvuruda bulunmuş. Merkezin binası Tarabya Oteli olacakmış. Otelin alt yarısı otel, üst yarısı ise hastane olarak kullanılacakmış.

1993 yılında Gebze'nin İstanbul'a bağlanması tartışılmış!

1993 yılında Gebze'nin İstanbul'a, Yalova'nın Bursa'ya bağlanması tartışılmış. Önerinin kabul edilmesiyle iki vilayetin sınırları değişecekmiş. Dönemin Valisi Hayri Kozakçıoğlu, İstanbul'un Ankara'dan değil, İstanbul'dan yönetilmesi gerektiğini söylemiş.

Bergama-Kozak yolu üç şerite çıkıyor!

Bergama'nın Kozak yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün ulaşımını sağlayan 25 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek üç şeritli yapılması için beş ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Kozaköy engellilerin hayata daha kolay katılması için kuruldu!

Türkiye'deki otistikler ve eğitilebilir zihinsel engelliler için alternatif bir yaşam alanı imkanı sunan Kozaköy kuruldu....

Akiş GYO'da Ahmet Hakan Dinçer'in yerine Uzay Kozak geldi!

Akiş GYO'da Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinden 24 Ocak 2013 tarihinde istifa eden Ahmet Hakan Dinçer'in istifası kabul edildi. Boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Uzay Kozak getirildi...

Banuevleri'nde yüzde 15 peşinat , 48 ay vade sıfır faiz

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103.000 m2 üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ' de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da teslim sürecine göre %15 peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkan

Emlakta İspanya olmak için daha profesyonel ve doğru işler yapmalıyız

Türkiye'nin, yabancıların gayrimenkul edinmesinde dünyanın en iyi modeli olarak gösterilen İspanya gibi büyük potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

Konut kredisine talep yükseliyor

Tüketicilerin bankalar, katılım bankaları ve finansman şirketlerinden kullandıkları tüketici kredileri ile kredi kartı harcamalarından oluşan toplam hane halkı borç yükü 16 Kasım itibariyle 91 milyar 670 milyon YTL'ye ulaştı.

Emlakta prime yüksek vergi

Gayrimenkulün edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satılması durumunda ödenen gelir vergisinin kapsamı genişliyor. 5 yıl sınırının kaldırılması planlanıyor.

kozaköy Haberi

kozaköy


Engelliler için ülkemizde en çok dönemsel kamplar bulunuyor. İlk defa yılın 365 günü eğitim ve hayata hazırlama odaklı bir yaşam köyü Kozaköy kuruldu. Kozaköy'de psikolog ve uzmanlar eşliğinde özel eğitimler veriliyor. Engelli bireyler doğa ile baş başa kendileri için sağlanmış özel bir ortamda hayata...