15 / 05 / 2024

kozcağız belediyesi baraj şantiyesi

kozcağız belediyesi baraj şantiyesi

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Kozcağız Barajı inşaatı için Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın yoğun çabaları neticesinde atıl durumda bulunan Kuran Kursu ve yurdu şantiye alanı olarak Müftülükten kiralandı...

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık bina!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bina satışa çıktı. 16 bölümden oluşan gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 660 bin TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 10.2 milyon TL'ye satılık 19 ev!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan 19 evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 10 milyon 290 bin TL olarak belirlendi. 

Beşikdüzü Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası inşaatı sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek bir proje olarak hayata geçirilecek olan Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'ni tamamlıyor.

Beylikdüzü'nde 12.1 milyon TL'ye satılık 22 konut!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu 361 ada 7 parselde inşa edilen taşınmazda bulunan 22 konutu ihale ile satıyor. İhale 16 Ağustos'ta gerçekleşecek..

kozcağız belediyesi baraj şantiyesi Haberi

kozcağız belediyesi baraj şantiyesi


Bartın'ın Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın yoğun çabaları neticesinde atıl durumda bulunan Kuran Kursu ve yurdu şantiye alanı olarak Müftülükten kiralandı.


Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Kozcağız Barajı inşaatı için yüklenici firma yetkilileri kamulaştırma alanı ve şantiye alanı tespiti için Kozcağız’da bulunmaktaydı. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın da yoğun çabaları neticesinde atıl durumda bulunan ve çürümeye terk edilen Kuran Kursu ve yurdu şantiye alanı olarak Müftülükten kiralandı.


Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, “İlk olarak belediyemizin taşınmazlarından olan eski TEK binamızı firma yetkililerine tahsis etmiştik. Şantiye temsilcilerinin talebi üzerine, atıl durumda olan ve mülkiyeti Bartın Müftülüğünde bulunan eski kuran kursu ve yurt binası müftülüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde firma yetkililerine tahsis edilmiştir. Baraj İnşası süresince şantiye alanı olarak kullanılacak olan binanın...