08 / 05 / 2024

Kozluca Belediyesi binası ne olacak

Kozluca Belediyesi binası ne olacak

İl genelinde ve ilçelerde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesi Kozluca eski Belediye Binası’nın yerini sosyal hizmet binası olarak yeniden tadil edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.

Denizli Merkezefendi Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi'nin Zabıta, Çevre Koruma ve Kontrol, Park ve Bahçeler Müdürlükleri'nin yer aldığı ek hizmet binası, 29 Ekim Bulvarı'nda hizmete başladı.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası Berlin'de yarışacak!

Bursa İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan için düzenlenen mimari yarışmada birinciliği elde eden proje daha hayata geçmeden uluslararası yarışmalarda boy göstermeye başladı.

Üsküdar Belediyesi'nin yeni binası açıldı!

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "İlçemiz en güzel hizmetlere adeta susamış durumda. Bizim için bu aziz millete sevdamızın, aşkımızın, sevgimizin sonu yok" dedi.

Kozluca Belediyesi binası ne olacak Haberi

Kozluca Belediyesi binası ne olacak

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, eski belediye hizmet binası yerinin, Kozluca halkına hizmet verecek şekilde yeniden düzenleneceği belirtilerek, proje çalışmalarının ise tamamlandığı bildirildi. Açıklamada, “Ön cephesi 3, arka cephesi 5 katlı olan Kozluca eski belediye binası toplam bin 715 m2 bir alana sahip olup, birinci bodrum katta bayanlar için taziye salonu, ikinci bodrum katta ise halı atölyesi veya spor salonu ile çay ocağı planlandı” denildi.

Tadilat projesine göre zemin katta, bay taziye salonu ile toplantı salonu, 2 adet çok amaçlı salon ve muhtar odasının yapılacağı ifade edildi. Açıklamanın devamında, “Birinci normal katta kadınlar Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası, öğrenciler için etüd odası ve kütüphane; ikinci normal katta ise bay Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen...