02 / 05 / 2024

Kozmo İnvestment Emlak adres

Kozmo İnvestment Emlak adres

Kozmo İnvestment Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Şayir ve Yılmaz Şayir tarafından kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Infinite Investment Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infinite Investment Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Amırshahab Shahın Nıa tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Kargar Group İnvestment Emlak Anonim Şirketi Şişli’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ekber Bilgin tarafından kuruldu.

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ata İyibudar tarafından kuruldu.

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Almuso tarafından kuruldu.

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından kuruldu. 

Kozmo İnvestment Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kozmo İnvestment Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Şayir ve Yılmaz Şayir tarafından kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Pib Precious Investment Beats Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pib Precious Investment Beats Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Esawe, Omar Alı Hussın Al-Bawwab ve Abubaker Ahmad Sweıdan ortaklığında kuruldu.

Ajyad İnvestment Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajyad İnvestment Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saber tarafından kuruldu. 

Kozmo İnvestment Emlak adres Haberi

Kozmo İnvestment Emlak adres

Kozmo İnvestment Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Şayir ve Yılmaz Şayir tarafından kuruldu.

Kozmo İnvestment Emlak Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2.Şirket amacını gerçekleştirmek için lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından,...