23 / 05 / 2024

Kozmobox Elektronik Pazarlama nerede

Kozmobox Elektronik Pazarlama nerede

Kozmobox Elektronik Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çörekçi tarafından kuruldu. 

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

Profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri!

Elektronik Güvenlik Sistemleri Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Tuğsavul, profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o haber...

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi açıldı!

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aiyad Gheilani Emlak Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiyad Gheilani Emlak Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Heysem Eliyad tarafından kuruldu.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kozmobox Elektronik Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kozmobox Elektronik Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çörekçi tarafından kuruldu. 

Elmastaş İnşaat Metal Elektrik Elektronik Pazarlama Ve Proje Danışmanlık Hiz.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Elmastaş İnşaat Metal Elektrik Elektronik Pazarlama Ve Proje Danışmanlık Hiz.Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 80 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Elmas tarafından kuruldu.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Nokta 1 Yurt Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Nokta 1 Yurt Şubesi, Tacettin Karakaş Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon TL sermaye ile 28 Temmuz'da Avcılar, Üniversite Mahallesi'nde açıldı.

İstanbul Exports Elektronik Pazarlama Turizm Aracılık Hizm. Eml.İth.İhr.San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İstanbul Exports Elektronik Pazarlama Turizm Aracılık Hizm. Eml.İth.İhr.San.ve Dış Tic.Ltd.Şti, Mohammad Murdhı A Alharbı tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Alerta Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Alerta Elektronik ve Pazarlama Teknolojileri'ne 6 aylığına kiraladı. Reysaş yaklaşık olarak 12 bin dolar gelir elde edecek.

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

SER Elektronik Sistemler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 Şubat 2015'te 600 bin TL sermaye ile, Şişli'de Erhan Evlimoğlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kubilay Han Çetiner: Akıllı binaların çoğalması, online pazarı büyüttü!

Inform Elektronik Pazarlama Müdürü Kubilay Han Çetiner yaptığı açıklamada, "Endüstriyel tesislerin artması, inşaat sektöründeki gelişmeler, akıllı binaların çoğalması, online olarak nitelendirilen pazarda büyümeye neden oldu" dedi

Kozmobox Elektronik Pazarlama nerede Haberi

Kozmobox Elektronik Pazarlama nerede

Kozmobox Elektronik Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çörekçi tarafından kuruldu. 

Kozmobox Elektronik Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Şirket kozmetik, güzellik müstahzaratı, vücut ve cilt bakımürünleri, kolonya, parfüm, şampuan ve benzerlerinin ithalat, ihracat, alım satımı ve pazarlamasını yapmak. 2-Her türlü kozmetik ürününü ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde üretimini yapmak ve yaptırmak, ürettirdiği ürünleri internet, televizyon, radyo ve gazete gibi yazılı vegörsel medya aracılığı ile pazarlamak, satış ve pazarlamasını yaptığı ürünlerin ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Ecza depoları açmak, ilaç ruhsatı almak ve ilaç ruhsatı kiralamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Kozmobox Elektronik Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Mahmutbey Mahallesi 2451.Sk. No:94...