15 / 05 / 2024

kozyatağı NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

kozyatağı NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL 'lik sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Kozyatağı Mahallesi Bayar Caddesi Kadıköy adresinde Selim Güneş tarafından kuruldu

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi açıldı!

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi Ataşehir'de Selim Sökmen tarafından açıldı.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Kozyatağı'nda markalı konutların metrekaresi 10 bin TL'ye çıktı!

Kozyatağı özellikle son yıllarda konut geliştiricilerinin çekim merkezi konumuna yükseldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre bölgede konutların metrekare birim fiyatları 6 bin TL ile 10 bin TL arasında değiştiğini söyledi.

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdal Cengiz tarafından 2 milyon 400 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Servet Mıstak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye 12 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde açıldı.

6. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları AND Kozyatağı'nda gerçekleşecek!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek.

SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 6.sı 13 Şubat'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'na AND Kozyatağı ev sahipliği yapıyor.

Evinn Site Yönetimi ve Gayrimenkul Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Evinn Site Yönetimi ve Gayrimenkul Emlak Hizmetleri Limited Şirketi, Safiye Ercan, Gürsel Ercan ve Eşref Borça ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, Kozyatağı,19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Syedra Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Syedra Gayrimenkul Limited Şirketi, Zeynep Akdal tarafından 400 bin TL sermaye ile 30 Eylül 'de İstanbul, Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Kayasultan Sokak, Orkide Apartmanı 'nda kuruldu.

YŞC Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

YŞC Gayrimenkul Anonim Şirketi, Şadiye Cimilli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 726 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, İnönü Caddesi, Sumko Sitesi 'nde kuruldu.

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 3 Haziran' da 10 bin TL sermaye ile Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Marmara Caddesi' nde açıldı.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim!

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim bilgileri kapsamında 0216 687 30 40 telefon numarasından bilgi edinilebilinir. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul geliştirilecek. Kozyatağı'nda yükselecek olan proje 2020 yılında yapımı tamamlanacak.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi!

Ofis ve karma kullanımlı olarak yükselecek olan Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul firmaları geliştirecek. Proje tplam 41 bin 574 metrekarelik arsa alanında yükselecek.

kozyatağı NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

kozyatağı NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  50 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: Hertürlü inşaat taahhütleri malzemeri inşaat makineleri prakast ve prefabrik inşaat üniteleri üretimini yapabilecek komple tesisler kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


NYG Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı Mahallesi Bayar Caddesi No:88/1...