29 / 04 / 2024

Kozyatağında kiralık dükkan

Kozyatağında kiralık dükkan

1990 yılında 25 dükkandan oluşan STFA Kozyatağı Dükkanları'nda, 2 bin daireye hizmet verecek son 10 işyeri, büyüklüğüne göre 379 milyon lira ile 474 milyon lira arasında satılacakmış.

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kiracılardan kiralık ev dönemi!

Yüksek kira fiyatları kiracıları zor duruma düşürüyor. Kirasını ödemekte güçlük çekenler, ‘acil ev arkadaşı aranıyor’, ‘paylaşımlı ev’, ‘aile yanında kiralık oda’ başlığında ilanlar vermeye başladı...

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Ücretsiz kiralık dükkan! Bir şartla!

Müteahhit Ali Alkan Eğilmez Karaman'da 7 katlı site ve önüne bir dükkan inşa etti. Dükkanı fırıncıya kiralamak isteyen müteahhit site sakinleri ile karşı karşıya kaldı. 

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Kozyatağında kiralık dükkan Haberi

Kozyatağında kiralık dükkan



Akılcı, güvenli, karlı bir yatırım


STFA KOZYATAĞI DÜKKANLARI


Son 10 İşyeri


İstanbul'un yeni semti, kentin en eski ve seçkin yerleşme bölgelerinden Erenköy Kozyatağı'nda 440 daireli STFA Kozyatağı Konutları'nda yepyeni ve çağdaş bir yaşam başladı.


Bu çağdaş yaşam çevredeki sitelerle birlikte en 2000 daireye hizmet verecek iş yoğunluğunu yaratıyor.


STFA, Kozyatağı Konutları'nda oluşturduğu 25 dükkanla, bu iş yoğunluğunda karlı ve güvenli bir ticari geleceği garanti altına alıyor.


1990'ın ilkbaharını yeni ve seçkin müşterilerinizle ve geleceğinizi güçlendirecek yeni işyerinizde karşılamak için geç kalmış sayılmazsınız.


STFA Kozyatağı Dükkanları'nı bir an önce görün, akılcı, güvenli ve karlı bir yatırım yapmak fırsatını kaçırmayın.


Dükkanların özellikleri:


STFA Kozyatağı Dükkanları doğal güzellikler...