07 / 05 / 2024

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı Belediye Meclis Odasında gerçekleştirildi.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

34 yıl önce tedavülden kaldırılan 2.5 TL’lik madeni paralar geri geliyor

Darphane'de 34 sene öncesinde tedavülden kaldırılan 2.5 Türk Lira’lık madeni paralar yeniden basılacak. Verilen bilgi doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayan Darphane, 2.5 Türk Lira’lık bozuk parayı basmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onay bekliyor. İşte haberin ayrıntıları...

BİM'de Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacak!

BİM'in 15 Eylül kataloğu yayımlandı. Katalogda Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacağı açıklandı. İşte aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

O il için korkutan uyarı geldi! Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmiş ve 11 ilde büyük yıkımlare meydana gelmişti. Deprem için korkutan uyarılar gelmeye devam ederken en son uyarı o il için geldi. Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Altın küpe fiyatlarında net yüzde 20 indirim! Çılgın fırsatı kaçırmayın! Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe fiyatları en çok araştırılan takı fiyatları arasında yer alıyor. Koçak'ta altın küpe fiyatlarında indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç lira? İşte Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi A101'de satışta! İşte fiyat listesi 31 Ağustos 2022!

En büyük perakende devleri arasında yer alan A101, Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi'ni satışa çıkardı. İşte Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyat listesi 31 Ağustos 2022...

10.5 milyon insan çürük binalarda oturuyor!

Konutların yüzde 80’inin yaşlı statüde olduğu ve 10,5 milyon insanın çürük yapılarda oturduğu ülkemizde, rant kavgası kentsel dönüşüme engel oluyor.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazi kamulaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmada, Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazinin kamulaştırılacağını söyledi.

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Batman Körük'te imar tepkisi!

Batman Körük Mahallesi Sakinleri, Tılmerç Mahallesi’ne 7 kat izni verilirken, Körük’te 3-4 kata kadar yapı izni verilmesine tepki gösterdi.

Batman'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Batman İli, Merkez İlçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve lpg istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 481 bin 599 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı Haberi

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen 5 yıllık imar programı toplantısına; Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Volkan Soğancılar, Recai Örs, Nuri Dinçer, Orkun Ekrem Yılmaz, İbrahim Zilbastı, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın, Kozyörük Mahalle Muhtarı Hasip Top, Birim Müdürleri, Kozyörük Emekli Fen Memuru Cevdet Sanal ve İmar Şehircilik Müdürlüğünde görevli personeller katıldı.


Kozyörük Mahallesi'nin 18.08.1995 tarihli uygulama imar planını gerçekleştirmek ve yatırımları programlamak için hazırlanan 5 yıllık imar programı taslağı imar komisyonunca görüşülerek, taslak programının komisyon ve mahallin kullanıcıları tarafından değerlendirilmesi için çalışmaların devamına karar alındı. 


Saygın...