30 / 04 / 2024

kredi hesaplama

kredi hesaplama

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranlarında değişiklik meydana geldi. Yüzde 0, 91 kredi faiz oranı ile Yapı Kredi Bankası ilk sırada yer alıyor.

Kredi çekecekler dikkat! Yeniden hesaplanacak

Banka kredileri ile ilgili flaş gelişme. Basel Bankacılık Denetim Komitesi tarafından yayımlanan standartlara uyum kapsamında, bankalarca risk grupları belirlenerek, bunlara göre kredi sınırları hesaplama yapılacak. İşte tüm detaylar...

0.69 konut kredisi kimler alabilir? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

Orta gelirliye konut projesi kapsamında kredi desteği verileceği geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu haberin ardından konut kredisi faiz oranı hesaplama sürecine dair armalar da artış yaşandı.

Taşıt kredisi faiz oranlarında son dakika! İşte 16 Ekim 2022 Taşıt kredisi hesaplama!    

Araç alacak vatandaşlar taşıt kredisi hakkında ayrıntıları araştırıyor. Taşıt kredi faiz oranlarını belli oldu. Taşıt kredisi faiz oranlarında son dakika! İşte 16 Ekim 2022 Taşıt kredisi hesaplama!    

Bankalarda 3 ay ertelemeli kredi depremi! Hemen başvurun! Akbank, Vakıfbank, Yapıkredi tek tek açıkladı!

Nakite ihtiyacı olan vatandaşlar, ertelemeli kredi veren bankaları ve kampanyalarını merak ediyor. Peki hangi bankalar 3 ay ertelemeli kredi veriyor? İşte 3 ay ertelemeli kredi veren o bankalar ve kredi hesaplama...

Kredi Kartı Asgari Ödeme Tutarı Hesaplama! Kredi kartı asgari ödeme sınırı kaç lira? Asgari ödeme tutarı ne kadar?

Kredi kartı asgari tutarın ne kadar olduğu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kredi kartı kullananlar, asgari ödeme tutarının değişip değişmediğini araştırıyor. Kredi kartı limiti 25 bin TL altında veya üstünde olan kartların asgari ödeme tutarları değişti. Kredi kartı ödemelerine dair detaylar

Çiftçilere ucuz kredi müjdesi geldi! Başvurular resmen başladı! İşte başvuru şartları...

Tarım Kredi Kooperatifleri, milyonlarca çiftçiye sabit oranlı işletme ve yatırım kredisi fırsatı sunuyor. Çiftçilerin ihtiyacı olan tüm tarımsal girdiler için sabit maliyet oranları ve uygun finansman koşullarıyla kredi veriliyor. İşte örnek kredi hesaplama ve kredi kullanım şartları...

On binlerce kişi bu haberi bekliyordu! İşte bankaların faiz oranları!

Binlerce vatandaş çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak veya konut alma düşüncesiyle kredi çekmek istiyor ve haliyle faiz oranlarının seyrini merak ediyor. Kredi çekmek isteyenler, kredi hesaplamalarını bankaların internet sitelerinde yer alan kredi hesaplama aracıyla da yapabiliyor.

Bugünün evini yarına bırakma!

Salgının ilk günlerinde dip yapan kredi faizleri son 19 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne? Ev alacakların ilk tercihi olan konut kredisi nasıl çekilir, şartlar ne? İşte detaylar ve vadesine göre kredi hesaplama...

100 bin liraya kadar ucuz kredi fırsatı!

36 aya varan vadeyle ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler hangi bankanın en uygun krediyi verdiğini merak ediyor. Bu nedenle de bankaların kredi hesaplama araçları üzerinden faiz oranlarını inceledi. İşte tüm merak edilenler...

Konut kredisi çekerken nelere dikkat edilmeli?

Ekonomik zorlukların artmasıyla beraber ev almak isteyen vatandaşlar krediye yöneldi. Peki kredi hesaplama nasıl yapılıyor? Kredi hesaplamasında dikkat edilmesi gereken neler? İşte tüm merak edilenler...

Kamu bankalarından 0.79 konut kredisi hesaplama!

Kamu Bankaları sıfır konutlar için aylık %0.79 faizle konut kredi kullandırmaya devam ediyor. Aylık 0.79 faizli konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor.

HalkBank ikinci el konut kredisi hesaplama 2020!

HalkBank sıfır konut kredisi faizlerindeki indirimin ardından ikinci el konutlar içinde kredi faiz oranlarını düşürdü. Bankadan ikinci el konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası ikinci el konut kredisi hesaplama 2020!

Sıfır konutlar için aylık yüzde 0.79 ile en uygun faiz oranlarını sunan Ziraat Bankası ikinci el konutlar içinde kredi faiz oranlarını düşürdü. Ziraat Bankası ikinci el konut kredisi hesaplama ne kadar oldu?

kredi hesaplama Haberi

kredi hesaplama

Konut kredisi faiz oranlarında yine bir değişiklik oldu. Kredi Pazarı'ndan alınan verilere göre kredi oranları yüzde 91'den başlıyor. 


10 yıllık faiz oranlarında Yapı Kredi Bankası yüzde 0,91 faiz oranı ile ilk sırada yer alıyor. Kuveyt Türk konut kredisi faiz oranını yüzde 0,93 olarak değiştirdi.


DD Mortgage ise bu sefer yüzde 0,94 faiz oranı ilse üçüncü sırada yer alıyor. Denizbank kredi faiz oranı yüzde 0,98, Albaraka Türk faiz oranı ise yüzde 0,99 olarak belirlendi.


Kredi Pazarı verilerine göre Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranını yüzde 1,01, Akbank faiz oranını yüzde 1,10 Vakıfbank faiz oranını yüzde 1,12 olarak güncelledi.


Anadolubank ve Finansbank konut kredisi faiz oranlarında yüzde 1,14 ile işlem yaparken, Halkbank yüzde 1,15 ile, Şekerbank yüzde 1,19 ile işlem yapıyor.


Garanti bankası konut kredisi faiz...