29 / 07 / 2024

kredi masrafları açıklaması

kredi masrafları açıklaması

Resmi Gazete'de yayınlanan Merkez Bankası'nın yeni düzenlemesine göre, bankalar, krediler için faiz oranı dışındaki masraf ve tahsilatları serbestçe belirleyemeyecek. İşte kredi masrafları düzenlemesinin devamı...

Kredi kartı kullananlar dikkat! Merkez Bankası'ndan son dakika kredi kartı açıklaması! Faiz oranları artmayacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından kredi kartı kullananlara müjdeli haber geldi. Aralık ayında kredi kartı azami faiz oranları ve üye iş yeri azami komisyon oranlarında değişiklik olmayacağı açıklandı.

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Akbank son günü açıkladı. Kaçıran pişman olur. Akbank'tan faizsiz kredi açıklaması

Akbank faizsiz kredi konusunda son gün açıklaması yaptı. Son günden sonra faizsiz kredi verilmeyecek. İşte detaylar...

Halkbank’tan Büyük Fırsat! Bankanın açıklaması ortalığı çalkaladı

Devlet bankası Halkbank'tan krediler konusunda büyük bir fırsat geldi. Halkbank'ın yaptığı faizsiz kredi açıklaması büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan sansasyonel emekli promosyonu açıklaması! Gözler İş Bankası, ING ve Yapı Kredi'de

Bankalar arasındaki yarış devam ediyor. Emekli vatandaşlarla ilgili promosyon açıklaması yapan son banka Garanti Bankası oldu. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Bakanlıktan son dakika "döviz" açıklaması! Yeni ekonomi düzenlemesi nasıl olacak?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, BDDK'nin belirli bir orandan fazla döviz nakdi olan bağımsız denetime tabi olan şirketlerin bankalardan yeni TL kredi almasını engelleyen kararına ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

BDDK açıklamasından sonra kredi oranları değişti mi? İşte kredi şartları ve oranları!

BDDK açıklamasından sonra kredi şartlarının değişip değişmediği merak ediliyor. İşte BDDK açıklamasından sonra kredi oranlarına dair detaylar!

Yapı Kredi Koray GYO'dan özel durum açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edildi. Şirketin faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi

Kamu bankaları bugün 3'lü kredi paketi açıklayacak!

Kamu bankalarını bugün açıklaması beklenen kredi paketi; sosyal ihtiyaç, tatil-seyahat ve konut olmak üzere 3 ayaktan oluşuyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformua yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklamasını yayınladı.

Reysaş GYO'dan kredi notu açıklaması!

Reysaş GYO Uzun Vadeli Ulusal Kredi notunu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Kredi notunu (TR) A1, kredi notunun görünümünü ise "stabil" olarak teyit etti.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara Projesi ile ilgili dava açıklaması yaptı. Açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

kredi masrafları açıklaması Haberi

kredi masrafları açıklaması

Merkez Bankası'nın yeni düzenlemesine göre, bankalar, krediler için faiz oranı dışındaki masraf ve tahsilatları serbestçe belirleyemeyecek.


Merkez Bankası tebliğinde yapılan değişiklikle, bankalar kredilere uygulayacağı faiz oranı, getirisi dışındaki diğer masraf ve tahsilatları serbestçe belirleyemeyecek.


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), "Mevduat ve Kredi Faiz Oranları ve Katılma Hesapları Kar ve Zarara Katılma Oranları ile Kredi İşlemlerinde Faiz Dışında Sağlanacak Diğer Menfaatler Hakkında Tebliğ"inde değişikliğe gitti.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren değişiklikle, bankaların kredi verme işlemleri ve mevduat kabulünde uygulayacakları faiz oranlarının yanında, katılma hesaplarında uygulayacakları kar ve zarara katılma oranları ve tüketici kredileri dışındaki kredi işlemlerinde faiz dışında sağlanacak diğer menfaatlere ilişkin esas ve şartların belirlenmesi amaçlandı.


Söz konusu Tebliğ'de yer alan "Yeni Türk Lirası" ifadeleri "Türk Lirası" şeklinde, "değişken faiz hesaplama...