09 / 05 / 2024

Kripto para değerlenecek mi

Kripto para değerlenecek mi

Kripto para piyasalarında neler oluyor? Çin'in finans kuruluşları ve ödeme şirketlerinin kripto varlıklarla ilgili hizmet sunmalarına yasak getirmesinin ardından meydana gelen sert satışlar sonrası toparlanıyor.

2025 yılının yıldızı olacak 5 kripto para hangisi?

Kripto para piyasası, 2023 senesi boyunca iniş çıkışlar yaşasa da, 2025 senesinde yükseliş trendine girmesi beklentiler arasında. Bu trend ile beraber, bazı kripto paraların popülerliği ve değeri artmış olacak. Buna göre bu yazıda, 2025'te yatırımcıların gözdesi olabilecek 5 kripto para hangisi olac

Kripto para borsalarına kısmi olarak reklam yasağı getirilecek...

Kripto para borsalarının Türkiye’de reklam yapması, müşteri hizmetleri, sosyal medya paylaşımları ve Türkçe dil desteği sunması konusunda önemli düzenlemeler getirileceği açıklandı.

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

Kripto para piyasalarında neler oluyor? Bitcoin’de yükseliş ne zaman başlayacak?

Kripto para piyasalarında hareketli günler devam ediyor. En çok tercih edilen kripto para birimlerinden Bitcoin, zor geçen bir haftanın ardından haftanın ikinci gününde 26 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Gençler rotayı dijital paraya çevirdi: Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı!

Günümüzde kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı. Konuyu Gate.io Pazarlama Müdürü Didem Gülyuva değerlendirdi. İşte detaylar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

IMF’den Bitcoin’e onay çıkmadı! İşte açıklanan 9 maddelik kripto para eylem planı...

IMF, 9 maddelik kripto para eylem planını kamuoyuyla paylaştı. Raporda Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimlerine yasal statü verilmemesinin nedeni de açıklandı! İşte detaylar...

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

 Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından kurum ve kuruluşlardan yardım ve kampanya sağanağaı başladı. Bu kurumlardan biri de  Türkiye'nin en büyük kripto para  borsalarından Bitexen, 10 ili etkileyen deprem afeti akabinde 3 büyük yardım kuruluşu ile iş birliği yaptı.

Kripto para değerlenecek mi Haberi

Kripto para değerlenecek mi

ABD'de Joe Biden yönetimi tarafından 10 bin doları aşan kripto para işlemlerinde gelir idaresi kurumu IRS'e bildirim yapılmasına ilişkin düzenleme sunulacağının duyurulması, kripto para piyasasında frene basılmasına neden oldu.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu frenin ardından Tesla CEO'su ve dünyanın en zengin insanlarından olan Elon Musk'ın Dogecoinde satış gerçekleştirmediğini ve gerçekleştirmeyeceğini açıklaması kripto paralara detsek sundu. 

Bu sabah Bitcoin'in değeri 24 saat öncesine göre, yüzde 1,56 artarak 40 bin 165 dolar, Ethereum ise yüzde 7,43 yükselişle 2 bin 758 dolar seviyesinde bulunuyor. 

Analistler, Bitcoin'in değerinin 50 günlük ortalamasında olduğunu, bu seviyenin geçilip geçilemeyeceğini belirleyeceğine dikkat çekiyor. 40 bin 500 dolar seviyesinin geçilmesi durumunda 45 bin  dolar seviyesinin hedefe koyulacağını belirten analistler, 50 günlük ortalamanın aşılamaması durumunda destek şeklinde...