07 / 05 / 2024

Kripto para güvenlik

Kripto para güvenlik

Ledger Üst Yöneticisi Pascal Gauthier, kripto paraların güvenliği için donanım cüzdanlarının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

2025 yılının yıldızı olacak 5 kripto para hangisi?

Kripto para piyasası, 2023 senesi boyunca iniş çıkışlar yaşasa da, 2025 senesinde yükseliş trendine girmesi beklentiler arasında. Bu trend ile beraber, bazı kripto paraların popülerliği ve değeri artmış olacak. Buna göre bu yazıda, 2025'te yatırımcıların gözdesi olabilecek 5 kripto para hangisi olac

Kripto para piyasalarında neler oluyor? Bitcoin’de yükseliş ne zaman başlayacak?

Kripto para piyasalarında hareketli günler devam ediyor. En çok tercih edilen kripto para birimlerinden Bitcoin, zor geçen bir haftanın ardından haftanın ikinci gününde 26 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Gençler rotayı dijital paraya çevirdi: Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı!

Günümüzde kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı. Konuyu Gate.io Pazarlama Müdürü Didem Gülyuva değerlendirdi. İşte detaylar...

Kripto para piyasalarının gözü FED toplantısına çevrildi!

Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak faiz kararına odaklandı. FED geçen ay faiz oranını sabit tutma kararı almıştı.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Kripto para piyasasındaki son gelişmelerden derlenen haber özeti ile bugün kripto piyasasında neler olduğunu görebilirsiniz.

Kripto para güvenlik Haberi

Kripto para güvenlik

Ledger Üst Yöneticisi (CEO) Pascal Gauthier, cep telefonu, tablet, bilgisayar gibi dijital cihazlarla kripto para alım satımı yapılabildiğini söyleyerek "Ürettiğimiz donanım cüzdanla saklanan kripto paralar güvende kalıyor. Kripto para işlemleri internete bağlı cihazlar aracılığıyla yapılırken onay, donanım cüzdanla verildiği için kişinin kendisinden başka hiç kimse işlem yapamıyor." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gauthier, 2014'te kurulan şirketin, dünya genelinde yaklaşık 500 çalışanının bulunduğunu ifade ederek, şirketin kuruluş amacının, dijital sanat da dahil olmak üzere, dijital varlıkların güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi.

Ledger olarak donanım cüzdanla ilgili piyasada Nano S ve Nano X ürünlerinin bulunduğunu ve yakında Nano S Plus ürünün de piyasalara sürüleceğini anlatan Gauthier, tüm dünyada aynı fiyattan satışa sunulan donanım cüzdanların ücretinin 59-119 avro olduğunu açıkladı.

Dünya genelinde donanım cüzdan...