29 / 04 / 2024

kripto paralar yükseliyor mu

kripto paralar yükseliyor mu

Haftaya ABD’de Enflasyon Verisi Açıklanacak! Bitcoin Etkilenecek mi? Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte son dakika...

Bitcoin geri döndü: 43 bin doları aştı!

Rusya'nın Donbass operasyonunu başlatması sonrası Bitcoin, 43 bin dolar barajını geçerken, son 24 saatte 44 bin 220 doları gördü.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

Kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle yatırımcılarını korkutan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, tekrar aşağı yönlü eğilim göstererek psikolojik sınırın altına

Kripto paraların akıbeti belli oldu! Bitcoin düştü mü? İşte detaylar!

Kripto paraların yükselip yükselmeyeceği gündemde yer alan konuların başında geliyor. İşte Bitcoin ve diğer kripto paraların son durumu!

Kripto paralar yatırımcılarını şaşırttı! Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Kripto para piyasalarında durgunluk süreci sürüyor. Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto paralar değerlenecek mi? Kripto paralarda ve Bitcoin'de yükseliş sürecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar psikolojik sınıra dayandı. Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini daha gelirken, piyasalar son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. İşte detaylar...

Kripto para piyasası canlandı! Büyük yara alan Bitcoin yükseliyor mu? 

Yatırımcıların gözdesi kripto paralar düşüşten sonra şimdi de yükseliş yaşıyor. Peki kripto paraların şahı olarak bilinen ve büyük çöküş yaşayan Bitcoin yükseliyor mu?  İşte detaylar...

kripto paralar yükseliyor mu Haberi

kripto paralar yükseliyor mu

Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Amerika Birleşik Devletleri, son zamanlarda finansal piyasalar üzerinde güçlü bir etki yarattı. FED'in yükselen enflasyon nedeniyle faiz oranlarını yükseltmesi borsa ve kripto para sektöründe bir çöküşü tetikliyor. 

Önümüzdeki haftadan itibaren, Amerika Birleşik Devletleri'nde yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yayınlanacak. 3 aydır üst üste yavaşlayan enflasyonun bu aydan itibaren tekrar düşmesi bekleniyor. 

Kriptopiyasasicom'da yer alan habere göre; enflasyon geçen ay yüzde 8,5'ten yüzde 8,3'e düşerken, beklentilerin yüzde 8,1'i Bitcoin'in değer kaybetmesine neden oldu.

Başarılı bir veri sağlayıcı olan TradingEconomics'e göre, ABD’de enflasyon beklentisinin yine yüzde 8.1 olduğu gözlenmekte.

Amerikan Merkez Bankası (FED) üyelerinin şahin açıklamaları ve faiz artış hamleleri, enflasyonun yüzde 8’in dahi altında açıklanmasını sağlayabilir.

ABD...