29 / 04 / 2024

kripto parayla ev alınır mı

kripto parayla ev alınır mı

Gayrimenkul alımlarında kripto para kullanımına izin veren  Arte Surfside, Mayıs ayında kripto parayla 22,5 milyon dolarlık satış yaptığını açıkladı. 

4 yıl önceki ev kiraları bugün aidat oldu!

Yeni ev alacaklar ve kiraya çıkacakların yanı sıra otomobil alacaklar da fahiş fiyatlarla karşılaşıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından 4 yıl önceye değinerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev alacağım diye çocuğunuzdan, kendinizden kısmanıza gerek yok! Ucuz kredi dağıtılacak!

Ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar, konut piyasasının nasıl bir seyir izleyeceğini, fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte Calman'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kredi faizleri düşmezse, ev fiyatları ne olur?

Ev sahibi olmak isteyen herkes “Konut fiyatları düşecek mi artacak mı” sorusunun cevabını merakla beklerken kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Konut fiyatlarında düşüş olacağını söyleyen Calman’a bakın vatandaşlar ne dedi? 

Ev ve araç alacaklar aman dikkat! İslam Memiş'in uyarısını dinlemeden hareket etmeyin: Bayram sonrası...

Altın fiyatlarında düşüşler devam ederken, kripto paralar adeta dibe vurdu.Vatandaşlar ise Ev fiyatları düşecek mi?’ gibi soruları araştırmaya başladı.

Kripto paralarda büyük sarsıntı! Kağıttan ev dağılıyor mu? Kripto kazançları düşecek mi?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı Michael Roberts, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. İşte Michael Roberts'ın 'Kripto para piyasası nasıl altüst oldu?' başlıklı yazısı...

Bitcoin artık mağazalarda geçerli olacak! Ünlü giyim markası kasada ödemeyi kripto parayla alacak

Dünya üzerinde önümüzdeki 5-10 yıl içinde tek bir dijital para biriminin kullanılması öngörülüyor. Bu dönüşüm sürecini özel sektör de ayak uydurmak için kolları sıvadı. Ünlü İtalyan moda devi Gucci, mağazalarında artık bitcoinle ödeme alacak.

Thodex’in firari patronu 8 aydır kayıp! 

400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçan Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer,8 aydır kayıp. 

Taylandlı dev şirket kripto parayla ödeme denemelerine başladı!

Tayland'da perakende satış sektöründe hizmet sunan dev firma, çalışanlarına kendi mağazalarında kullanması için kendi kripto parasını dağıttı. Kripto paraların ilerleyen zamanlarda müşterilere de arz edileceğine dikkat çekildi.

Kripto paralarda kredi alarmı!

ABD'de bir startup, kripto parayla kredi kartı, tüketici kredisi ve faizli mevduat işlemleri için düğmeye bastı.

Shane Dawson Colorado'dan ev aldı!

Dünyaca ünlü Youtuber Shane Dawson Youtube videolarından kazandığı parayla Colorado'da 2.2 milyon dolara ev satın aldı. 

Kripto parayla gayrimenkul satışında rekor kırıldı! 

Gayrimenkul alımlarında kripto para kullanımına izin veren  Arte Surfside, Mayıs ayında kripto parayla 22,5 milyon dolarlık satış yaptığını açıkladı. 

İzmir'de kripto parayla dolandırıcılık iddiasıyla 3 kişi yakalandı!

Egenin incisi İzmir'de son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto parayla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 şüpheliden 1 tanesi tutuklandı.

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

kripto parayla ev alınır mı Haberi

kripto parayla ev alınır mı

Miami şehrinde bulunan Arte Surfside gayrimenkul satışlarında  Bitcoin ve Ethereum ile beraber çok sayıda kripto para ödemelerini kabul ediyor. Sözcü'de yer alan habere göre; apartman daireleri için kripto para ödemelerini kabul edeceklerini açıklayan Surfside bu açıklamanın ardından Miami Beach’in Surfside semtindeki özel bir çatı katı dairesini rekor tutarda  kripto parayla satışını gerçekleştirdi. 

12 katlı bir binanın dokuzuncu katında yer alan çatı katı 5 bin 67 metrekare büyüklüğe sahip. Çatı katı içerisinde dört yatak odası ve dört banyo yer alırken, dairenin okyanus manzarası ve  2 bin 960 metrekare terası bulunuyor.

Arte Surfside, kripto parayla satın alma işlemini yapan kişiyi ve ödeme tutarı hakkında açıklama yapmadı. 

Arte’nin kod geliştiricisi Giovanni Fasciano, satışa yönelik yaptığı açıklamada, “Kripto para, servetin geleceğidir ve bunun sadece başlangıç...