21 / 05 / 2024

kripto yasası çıktı mı

kripto yasası çıktı mı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Aktarılan detaylara göre, ABD'de kripto yasası geliyor. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

3 yıl önce kredi ile ev alanların kira geliri kredi taksitinin çok üzerine çıktı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 yıl önce kredi ile ev alanların kira gelirlerinin kredi taksitinin çok üzerine çıktığını belirtti.

İmar yasasına takılanlardan yapı kayıt talebi: Mağduriyet yaratan yapı kayıt sorunu çözülsün! 

Büyükşehirdeki köylerin mahalle statüsüne dahil edilmesinin ardından köylerde imar mağduriyetleri ortaya çıktı. İmar yasasına takılanlar, köylünün kendi tapulu yerlerinde afet riski taşımayan yapılarının kayıt altına alınmasını talep etti. 

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Gençler rotayı dijital paraya çevirdi: Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı!

Günümüzde kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı. Konuyu Gate.io Pazarlama Müdürü Didem Gülyuva değerlendirdi. İşte detaylar...

Bitcoin FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı!

Kripto paraların şahı olaran bilinen Bitcoin, yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı. İşte kripto paralarda son durum...

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Bu sene yaşadığı şiddetli dalgalanmalarla dünya genelinde birçok yatırımcının hızla uzaklaştığı, bazılarının ise çok temkinli yaklaştığı kripto sektörüyle ilgili yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı.

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum mucidi Vitalik Buterin, kripto paraya yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. CZ, kripto piyasasındaki krizler nedeniyle ‘Bitcoin artık öldü’ diyenlere de yanıt verdi.

İflasın perde arkası ortaya çıktı! O paraları kendi hesabına aktarmış!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX'in iflas etmesine giden süreç ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şirketin istifa eden CEO'su Sam Bankman-Fried'ın müşterilere ait 10 milyar doları, gizli bir yazılım kullanarak kendi şirketine aktardığı ortaya çıktı.

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı

Son dönemin en büyük dijital para vurgununa imza atan Dr. Ruja Ignatova piyasadaki adıyla 'Kripto Kraliçesi'nin nerede saklandığı ortaya çıktı. Ignatova piyasadan 4 milyar dolar vurgun yapıp kayıplara karışmıştı.

Kripto paralarda bunlara dikkat! Yanıltan gerçekler ortaya çıktı! Yatırımcılar gözden kaçırmayın! 

Hisse senedi gibi yatırım araçlarına ilişkin fiyat grafikleri sağlıklı yorumlar yapmaya imkan tanıyor fakat kripto paralarda değişken sayılar hisse senetlerine göre daha fazla. Bu nedenle yatırımcılar yanılabiliyor. Kripto para yatırımcılarının nelere dikkat etmesi gerekiyor?

Bitcoin ve altcoinler için yeni yasa çıktı! Resmen duyuruldu!

Bitcoin ve altcoin’leri doğrudan etkileyen ve uzun zamandır beklenen yasa tasarısı nihayet çıktı. Salı günü yayınlanan tasarı, Amerika Birleşik Devletleri’nde geçerli olacak kapsamlı kripto düzenlemesi için taban hazırlıyor.

EYT düzenlemesinde yeni reçete resmen ortaya çıktı! EYT yasası ne zaman çıkacak? EYT'de son durum Mayıs 2022!

Merakla beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili yol haritası belli oldu. Peki EYT yasası ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları...

kripto yasası çıktı mı Haberi

kripto yasası çıktı mı

Dalgalı seyriyle yatırımcıları bir üzen bir güldüren kripto paralarla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kripto paralarla ilgili yaşanan son dakika gelişmesine göre, ABD'de kripto yasası geliyor. Peki milyonlarca kişinin merakla beklediği kripto para yasası neleri değiştirecek? 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü söz konusu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki kripto para yasası kripto paraları nasıl etkileyecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto paralarla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Rusya yaptırımları sonrası artan emtia, enerji ve gıda fiyatları ekonomilerde stagflasyon riskini tetikliyor. Zaten pandemi şartlarında uygulanan mali ve para politikalarına ek olarak tedarikte yaşanan sıkıntılar enflasyonu belirli bir noktaya getirmişti, fakat savaş fiyat artışlarını anormal seviyelere çıkardı. Emtia fiyatlarındaki artıştan kripto...