03 / 05 / 2024

Kriptrade kripto

Kriptrade kripto

Savaş Divanlıoğlu liderliğinde kripto ve dijital para platformu Kriptrade kuruldu. 

Kriptrade kripto para sektörüne hızlı giriş yaptı!

Savaş Divanlıoğlu liderliğinde kripto ve dijital para platformu Kriptrade kuruldu. 

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto paralarda hareketlilik devam ediyor. Son olarak piyasada en büyük hacme sahip olan Bitcoin  32 bin 400 dolara düşerken toplam piyasa hacmi de 1.49 trilyona indi.

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

Ünlü servet yöneticisi Rick Eling, kripto para piyasalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Rick Eling, kripto para yatırımı yapacak olan herkes için tavsiyelerde bulundu.

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!

Türkiye'de ATM'ler üzerinden kripto para alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Merkez Bankası, söz konusu işlemler için inceleme başlattı. 

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

Kripto paralarda FUD paniği!

Kripto paralarda son günlerde yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Borsada işlemler yapanlar FUD paniği yaşıyor. 

Kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralar son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Ülkemizde de yaşanan vurgunlarla gündemde bomba etkisi yaratan Thodex vurgunu, kripto paralardaki düzenleme ihtiyacını yeniden gözler önüne serdi. Peki kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralarda dolandırıcılık dava süreçleri!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Zafer İşeri bugünkü köşe yazısında kripto para ile dolandırıcılık suçlarını kaleme aldı. İşte İşeri'nin o yazısı...

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para borsası son günlerde durgun seyrini korurken Binance Coin yüzde 13 değer kazandı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

Kriptrade kripto Haberi

Kriptrade kripto

Finans ve Bankacılık piyasasında uluslararası alanda faaliyet gösteren isimlerinden Savaş Divanlıoğlu liderliğinde kripto ve dijital para platformu Kriptrade kuruldu.

Kripto para borsasının önder kuruluşları arasında yer almayı hedeflediklerini aktaran Savaş Divanlıoğlu, her koşulda kesintisiz işlem sağlama imkanı ve 7/24 ulaşılabilir müşteri desteği hizmetleriyle ve uzman analiz desteği fark yaratacaklarını söyledi.

Kripto varlıkları alanında çok yeterli olan analiz-araştırma ekiplerinin platformda yer alan üyelerle günlük - haftalık bülten ve videolar paylaştığını dile getiren Divanlıoğlu, her türlü soru ve problemler için de 7 gün 24 saat sorumlu ekiplerin hazır olduklarını kaydetti.

Kriptrade olarak kripto para borsasında yaşanan koşullar ne olursa olsun üyeleri için gecikmesiz ve kesintisiz işlem yapma olanağı sunduklarına vurgu yapan Divanlıoğlu, platformlarının piyasadaki en düşük komisyon ve en dar alım satım spreadleri...