01 / 06 / 2024

Kristal Kule projesi

Kristal Kule projesi

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

Kristal Kule 303 milyon euroya Yunan NBG'ye satıldı!

Türkiye'de son dönemde yaşanan siyasi gelişmeler, seçim gerginliği ve piyasalardaki karışıklık nedeniyle yatırımcının güveni azalsa da, gayrimenkul sektöründe prim yapan bölgelerde alım satım hareketi hiç durmuyor...

DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

QNB Finansbank Kristal Kule'de kiralık ofis katları!

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Teras Kule Evleri Kartal projesi!

Teras Kule Evleri Kartal projesi için ön talepler toplanıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan Teras Kule projesi Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde inşa edilecek...

Kristal Kule İstanbul için teknolojik imza taşıyacak!

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

Dap Yapı Teras Kule projesi geliyor!

Dap Yapı, Kartal'da yapacağı Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. E-5 üzerinde yer alan Dap Teras Kule projesinin yakında satışa sunulması bekleniyor...

Kristal Kule’de Otis Türkiye imzası!

Lider ve öncü asansör firması Otis, İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Finansbank Kristal Kule’ için dizayn ettiği ‘hızlı’ ve ‘akıllı’ asansör sistemi ile yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Mimarlar, Finansbank Kristal Kule’yi anlattı!

Louvre Müzesi Cam Piramit, Hong Kong Bank of China Tower, İstanbul Finansbank Kristal Kule… Dünyanın dört bir yanında sembol yapıların mimarı olan Henry N. Cobb ve José Bruguera İstanbul’da öğrencilerle buluştu!

18 soruda Adam Kule projesi!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 18 soruda Adam Kule projesi...

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Adam Kule projesi lanse edildi!

Maltepe Dragos'ta Dap Yapı farkıyla yükselen ve lansman öncesi dönemde yüzde 47'si satılan Adam KUle projesinde metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor..

Maltepe Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Adam Kule projesi Dap Yapı imzasını taşıyor. Adam Kule Maltepe projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Adam Kule, 27 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Dragos Adam Kule teslim tarihi!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başladığı Adam Kule projesi toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dragos Adam Kule teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirlendi.

Kristal Kule projesi Haberi

Kristal Kule projesi

Mimarlık ve estetik alanındaki tartışmalara hiç girmeden, İstanbul için farklı ve bu farklılıkta teknolojik imzası olan "Kristal kule" bu haftaki konumuz. Uzun bir öykü ve çok emekli bir süreç var projenin ardında. Bildiğiniz gibi Büyükdere Caddesi üzerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ulaşım arterlerinin kesiştiği bölgede arazi planlaması dar-ince uzun bant şeklinde. 


Soyak Holding, kendi arsası üzerinde geliştirdiği bu projede "landmark" niteliğinde bir yapı istemiş. Yani sıradan bir kutu yerine dikkatleri çeken, ileride kent için bir mihenk taşı olabilecek simgesellik istenmiş. Bu görüşmeler sırasında Soyak ekibine eşlik eden Has Mimarlık'tan Ayşe Hasol Erktin, "Yüksek Bloklar" konusunda deneyimli bir ofis olan Amerikalı Pei Cobb Freed & Partners ile birlikte yürütmüş proje sürecini. Ve şimdi bir bankanın ofis binası olarak işlev veren kule...