28 / 04 / 2024

KT Yapı

KT Yapı

KT Yapı Limited Şirketi, Necdet Kaya ve Nesmi, Turan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, projelerinden İstanbul Eyüpsultan Göktürk 1. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapıla o açıklama...

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Evde bakım maaşı için son dakika kararı çıktı! Evde bakım ödemeleri 2023 artık resmen böyle yapılacak! Hemen bakın!

Evde bakım maaşı için son dakika kararı çıktı... Evde bakım ödemeleri 2023 artık resmen böyle yapılacak... Hemen bakın...

Resmi verilerle belgelendi! İstanbul için korkunç rakam!

Asrın felaketi sayılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’la ilgili korkunç bir veri ortaya çıktı. Yapılan araştırmada İstanbul genelindeki binaların yüzde kaçının 2000 yılı öncesi inşa edildiği belirlendi.

Emekli maaşı hesaplamalarında çok büyük deprem! Hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın!

Emekli maaşlarına yapılacak Ocak zammı, milyonlarca vatandaş tarafından da dört gözle bekleniyor. Maaş hesaplamalarında çok büyük deprem yaşanıyor, hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın...

Göktürk Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket kuruldu!

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket Beşiktaş'ta Vehbi Ergin Öztürk tarafından kuruldu.

Göktürk Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Next Level Göktürk ve Next Level Country projelerinin tapu devri yapıldı!

Next Level Göktürk ve Next Level Country projelerinin tapu devri yapıldı. Pasifik GYO, gayrimenkullerde proje çalışmaları kapsamında ruhsatlandırma aşamasına geçildiğini açıkladı. 

Özak GYO Göktürk 2 projesinin yapı ruhsatı alındı!

Özak GYO Göktürk 2 projesindeki  A-B-C blokların yapı ruhsatı 30 Aralık ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde alındı.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

KT Yapı Haberi

KT Yapı

KT Yapı Limited Şirketi, Necdet Kaya ve Nesmi Turan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. KT Yapı Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konut,toplu konut,lojman,otel tatil köyü turizm yatırımların inşaatlarını yapmak taahhütlerinde bulunmak almak,satmak işletmek pazarlamak kiraya vermek taahhütleri gerçekleştirmek için gerekli ekipmanları ve yedek parçaların ithalatını ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KT Yapı Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi,...