17 / 05 / 2024

Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat

Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat

Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Andrey Shcherbına tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Metal Yapı'nın onlarca değerli gayrimenkulü icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

Anima İstanbul İnşaat Elektrik Metal Limited Şirketi kuruldu!

Anima İstanbul İnşaat Elektrik Metal Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çomuk tarafından kuruldu.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Huzur İstanbul İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur İstanbul İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özlem tarafından kuruldu.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bütem Metal mega projelerin tavanlarını yapıyor!

Riyad'ta King Khalid Airport'un metal asma tavanlarını yapan Bütem Metal, mega projelere odaklanmış durumda. İstanbul Havalimanı ve Dubai Metrosu'nun da asma tavan işini üstlenen şirket, Kuveyt ve Katar'daki yeni fırsatlara bakıyor...

SVS MET Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli Şubesi açıldı!

SVS MET Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli açıldı.

Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat Haberi

Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat



Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Andrey Shcherbına tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.


Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

A-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, toplu konut, işyeri, işhanları, turistik tesisler, fabrikalar, oteller, ticarethane vb. inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. B-Her türlü emlak, gayrimenkul alımı , satımı ve komisyonculuğunu yapmak. C-Yurt içinde ve dışında her türlü; elektrik işleri, inşaat, yol, kanalizasyon, sondaj, iskele, liman, havaalanı,baraj, endüstri tesisleri, boru hatları, tesisat ve taahhüdü ve yapımı bu...