06 / 05 / 2024

kto konya fuar merkezi ne zaman açılacak

kto konya fuar merkezi ne zaman açılacak

KTO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e Yeni Fuar Merkezi’ nin inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi...

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Konya'daki iki katlı ters villaya yoğun ilgi!

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19 Nisan'da!

KONYA GAYRİMENKUL FUARI 2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Konya Gayrimenkul Fuarı 19-22 Nisan'da!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) ve Konya Emlak Komisyoncuları Odası’nın (KEMKO) iş birliğiyle düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor.

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü!

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Moor Yapı Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde sundu.

Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından gerçekleşecek Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor. 60 inşaat şirketinin katılacağı fuar, ayın 14'üne kadar devam edecek.

Seha Yapı, Kanyon Park ile Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, 3. İstanbul ve Zermeram projelerinin yanı sıra Konya’da inşa edeceği yeni projesi Kanyon Park’taki fırsatları Konya Gayrimenkul Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Konya Gayrimenkul Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya Gayrimenkul Fuarı ilk kez 11-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Konya İnşaat ve Emlak Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat ve Emlak Fuarı için geri sayım başladı. 11-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak.

kto konya fuar merkezi ne zaman açılacak Haberi

kto konya fuar merkezi ne zaman açılacak


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından Konya’ya kazandırılan Yeni Fuar Merkezi’nin inşaatında incelemede bulundu.


KTO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e Yeni Fuar Merkezi’nin inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Akyürek’in beraberinde daire başkanları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette KTO Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar, Sayman Üye Fahrettin Doğru ve Üye Murat Çankırlı da hazır bulundu. İnşaat tamamlandığında Türkiye’nin en büyük 3. fuar merkezinin Konya’da olacağını söyleyen Başkan Öztürk, “Mevcut iki holde 22 bin metrekare kapalı alana sahip merkezimize ilave dört hol yapıyoruz. 6 adet fuar teşhir holüne sahip olacak merkezimizde 70 bin metrekare kapalı alan, 20 bin metrekare açık teşhir alanı ve 150 bin metrekare...