28 / 05 / 2024

kübadan cami isteği

kübadan cami isteği

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Tutkun, " Cumhurbaşkanımızın Küba seyahatinde, Müslüman öğrencilerin yoğunlukta bulunduğu Santiago şehrine mütevazi bir cami yapılmasını talep edeceğiz " dedi.

Akşehir'de metruk binalar için özel yıkım ekibi isteği!

Akşehir'in merkezindeki metruk binaların yıkılıp temizlenmemesi can ve mal kaybı açısından tehlikeye neden oldu. Bu binaların uyuşturucu ile mücadele konusunda görevlilerin işlerini zorlaştırdığını belirten vatandaşlar binaların biran önce yıkılmasını istedi.

TOKİ 10. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 10. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 11 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kura çekilişi ne zaman?

Başvuruları tamamlanana TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda 400 adet daire emekli vatandaşlara özel olarak satışa sunuluyor. Peki TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kura çekilişi ne zaman?

Kumluca Adrasan'da hakkında yıkım kararı bulunan işletme yıkıldı!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da mahkeme tarafından hakkında yıkım kararı bulunan işletme, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşletme sahibi Ömer Bostan da, Adrasan’da kaçak başka işletmeler de bulunduğunu söyledi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Peşinat olarak minimum 10 bin 401 TL alınan projede 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler bulunuyor.

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün!

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün. Toplamda 21 adet dükkanın satışa çıkarılacağı projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ uygulamaları kapsamında konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 9. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 23 Aralık'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 23 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kütahya'ya emekliler için 300 adet konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kütahya’da emekliler için ayda 250 TL taksitle 300 adet konut yapacaklarını ifade etti.

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

kübadan cami isteği Haberi

kübadan cami isteği

Mustafa Tutkun, "Her ilde bir yurt açılması yönünde çalışma başlattık. Yer kiralayarak, bazı yerlerde de belli binaların tahsis edilmesiyle yeni yurtlar açıyoruz" açıklamasını yaptı.


Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tutkun, "Cumhurbaşkanımızın Küba seyahatinde, Müslüman öğrencilerin yoğunlukta bulunduğu Santiago şehrine mütevazi bir cami yapılmasını talep edeceğiz" dedi.


Tutkun, TDV Genel Merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tutkun, vakıf olarak dünyanın dört bir tarafında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 8 Şubat'ta Küba seyahatine çıkacaklarını belirten Tutkun, farklı sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa "Aşk-ı Nebi" sergisi düzenleyeceklerini anlattı.


Tutkun, Küba ile Diyanet Vakfı arasındaki diyaloğun yeni başlamadığını, deprem sonrası Haiti'ye ulaştırılan yardımlarla ilişkilerin aktif hale geldiğini söyledi.


-"Küba Büyükelçiliği her konuda yardımcı oldu"


Küba'da Müslüman ülkelerin katılımıyla bir cami...