02 / 05 / 2024

Kübra Ekmekçi kimdir

Kübra Ekmekçi kimdir

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kübra Kökçe tarafından kuruldu.

Osman Sünnetçi kimdir?

KİPTAŞ'ta uygulamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Osman Sünnetçi kimdir? Osman Sünnetçi daha önce nerelerde çalıştı?

Cahide Aydın İpekçi kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü' nde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmakta olan Mimar Cahide Aydın İpekçi kimdir? Cahide Aydın İpekçi hangi işlerde görev aldı?

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever evleniyor!

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü yıl sonuna kadar tamamlanacak mı?

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı!

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nün kuleleri tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı...

Çamlık 18 Çekmeköy Projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Çekmeköy Projesi Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 18 katlı tek bloktan oluşan projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Melih Gökçek: Keçiören benim ilk göz ağrım!

AK Parti Keçiören Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi'nde Başkan Melih Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrım" diyerek konuşmasına başlayınca salonda bulunan gençlerin yoğun tezahüratı nedeniyle uzun süre konuşamadı.

Çamlık 18 Çekmeköy iletişim!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Çamlık 18 Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kübra Ekmekçi kimdir Haberi

Kübra Ekmekçi kimdir

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever  çifti evleniyor. Çiftin düğünü 24 Temmuz Cuma günü saat 19:30'da Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...