06 / 05 / 2024

Küçük Menderes Havzası

Küçük Menderes Havzası

Hızlı kentleşme, yoğun nüfus artışı ve sanayi alanında kaydettiği gelişmeyle dikkat çeken Torbalı'da, yeni bir caddenin daha altyapı çalışmalarına başlandı. Torbalı Belediye Başkanı Görmez, "Nüfusumuz iki yılda 30 bin arttı. Her ay bir mahalle kuruluyor" dedi.

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van iç havzasındaki büyük barajlar deprem riski altında uyarısı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tosun, Van iç havzasındaki büyük barajların deprem riski altında bulunduğunu dile getirdi.

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

İzmir Menderes'te 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi,Cumaovası-Yıkıkminare mevkiinde yer alan bağ nitelikli gayrimenul 6 milyon 30 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

İzmir Menderes'te 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 830 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.  

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

İzmir Menderes'te 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa 5 milyon 100 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ihalesi 21 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00 ‘da yapılacak.

Menderes Kültürel, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel, kurulu üyeliğinden ayrıldı...

İzmir Menderes'te 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık'ta yer alan 51 bin 59 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Menderes Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Küçük Menderes Havzası Haberi

Küçük Menderes Havzası

Hızlı kentleşme, yoğun nüfus artışı ve sanayi alanında kaydettiği gelişmeyle dikkat çeken Torbalı'da, yeni bir caddenin daha altyapı çalışmalarına başlandı. Torbalı Belediye Başkanı Görmez, "Nüfusumuz iki yılda 30 bin arttı. Her ay bir mahalle kuruluyor" dedi. 


Küçük Menderes Havzası'nın en hızlı büyüyen ilçesi Torbalı; yoğun kentleşme, nüfus artışı ve sanayi alanında kaydettiği ihracat performansıyla 63 ili geride bırakırken, yeni caddeler, ulaşım ağlan için seferber oldu. 


Kentleşmenin yoğunlaştığı Cumhuriyet Mahallesi ile 80. Yıl İlköğretim Okulunun bulunduğu bölgede Torbalı'nın en geniş caddelerinden birinin altyapı çalışmalarına başlandı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 12 metre genişliğinde projelendirilen caddenin şimdilik 350 metrelik bölümünün inşa edileceğini, bunun aşamalar halinde devamını sürdüreceklerini belirtti. Kilit taşlarıyla döşenen caddede; otopark, aydınlatma, ağaçlandırma ile diğer bulvar ve caddelerle bağlantılar tasarlandı. Engelli...