29 / 04 / 2024

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi mağaza, ofis ve restoranlardan oluşuyor. Proje konum olarak Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında, Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor.

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi ofis, restoran ve mağazalardan meydana geliyor. Detayları henüz belli olmayan proje İstanbul Ataşehir'de My Towerland projesinin yanında hayata geçirilecek.

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projenin içerisinde mağaza, ofis ve restoranlar yer alacak.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi Ataşehir projesi geliyor!

Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'de yer alan My Towerland projesinin yanında yeni bir projeye başlıyor. Ticari konseptte geliştirilen Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesinde hazırlıklar başladı. Projenin şantiyesi kuruldu...

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi açıldı!

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi Haberi

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi ticari konseptte dizayn edildi. My Towerland projesinin yanında yer alan proje İstanbul Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy bölgesinde hayata geçirilecek 


Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesinin detayları henüz netlik kazanmadı. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje içerisinde ofis, restoranlar ve mağazalar yer alacak.


Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje konum olarak Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında, Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yer alıyor.


Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi iletişim

Tel: 444 6 777

Web: www.agaoglu.com.tr

Tülay...