06 / 05 / 2024

Küçükçalık oteli

Küçükçalık oteli

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'de 162 odalı otel projesi için düğmeye bastı. Küçükçalık Otel projesinin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...

1936'da dünyanın en büyük oteli! 1200 odalı otel yaklaşık 50 milyon rubleye mal olmuş!

1936 yılında Moskova'da şehrin yeni açılmış dünyanın ise en büyük otelinin açılış töreni yapılmış.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Kissebükü oteli projesinin imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum Kissebükü Koyu'nda, alan genişleterek yaptırdığı yeni imar planı, Muğla 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Afyonkarahisar Belediye Oteli binası yıkılıyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hayata geçirilen kent meydanı projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı. proje kapsamında eski Belediye Oteli binası yıkılıyor.

Limak'ın Kıbrıs'taki 200 milyon dolarlık oteli açıldı!

Limak Holding, yurtdışındaki ilk otelini açtı. KKTC'de inşa edilen Limak Cyprus Deluxe Hotel, 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Trump Taj Mahal Oteli restorasyona alındı!

Trump Atlantic City'deki 1 milyar dolarlık oteli Taj mahal restorasyona alındı.

Adana'daki Lüks Oteli yıkılma tehlikesi altında!

Adana'da 1998 yılında meydana gelen depremde ağır hasar alan Lüks Oteli, tehlike saçıyor. Ancak önlem alınmadığı için, yıkım tehlikesi olan binanın önünden geçenler tehdit altında.

Milas Canyon Ranch Welness Resort Kaplankaya açıldı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekare arazide, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan, Türkiye’nin ilk lisanslı sağlık oteli Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya’da yaşam başladı.

Küçükçalık oteli Haberi

Küçükçalık oteli

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'e bağlı Saray Sokak'ta 162 odalı otel projesi için kolları sıvadı. Otel projesi, 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Küçükçalık Oteli, bina taban alanı 2 bin 31,44 metrekare olarak planlandı. 2 bodrum katlı, 1 zemin kat ve 7 normal katlı tek blok olarak yükselecek.

Küçükçalık Oteli kapsamında ayrıca 1 havuz, restaurant, toplantı salonu ve diğer hizmet birimleri de yer alacak. Proje kapsamında yapılacak otopark 220 araç kapasiteli olacak.

Proje alanının güney sınırında park ve ticaret alanları, batısında Ankara Caddesi doğusunda Saray Sokak bulunuyor. Faaliyet alanına en yakın ticari alan, alanın yaklaşık 20 metre mesafede, en yakın konut ise 110 metre mesafede yer alıyor. 

Küçükçalık otel projesinin 2019 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor.

Proje alanı lokasyonu


E80 (Anadolu...